Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljetna NBA liga

Šamanićev 'double-double' u porazu Spursa protiv Sunsa

Luka Šamanić
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
11.07.2019.
u 09:00

Šamanić, kojega su Spursi izabrali kao 19. na ovogodišnjem "draftu", utakmicu je počeo u početnoj petorci Spursa, a do učinka od 11 poena je stigao uz šut za dva 2-7, tricu je gađao 1-1, a slobodna bacanja 4-4

Mladi hrvatski košarkaš, 19-godišnji Luka Šamanić ostvario je "double-double" učinak od 11 koševa i 11 skokova za San Antonio Spurse u 78-79 porazu od Phoenix Sunsa u utakmici Ljetne NBA lige u Las Vegasu.

Šamanić, kojega su Spursi izabrali kao 19. na ovogodišnjem "draftu", utakmicu je počeo u početnoj petorci Spursa, a do učinka od 11 poena je stigao uz šut za dva 2-7, tricu je gađao 1-1, a slobodna bacanja 4-4.

Usto je sakupio i po tri asistencije i osvojene lopte, ali je kod vodstva svoje momčadi 78-77 šest sekundi prije kraja napravio prekršaj na Jalenu Lecqueu koji je potom pogodio oba slobodna bacanja za vodstvo Sunsa 79-78.

U preostalom vremenu Spursi nisu uspjeli uputiti šut već je njihov najbolji strijelac u ovoj utakmici Quinndary Weatherspoon izgubio loptu.

Weatherspoon je sa 19 ubačaja predvodio Spurse, dok je Lecque sa 14 pogodaka bio prvi strijelac Sunsa.

San Antonio je u četiri utakmice Ljetne lige ostvario omjer pobjeda i poraza 2-2, dok je Phoenix nakon tri utakmice na omjeru 2-1.

>> Pogledajte nastup seksi plesačica na košarkaškoj utakmici

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije