Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bayern

Salihamidžić o Kovačevoj odluci: Ne znam zašto se žali

Renato Sanchez
Foto: DPA/Pixsell
1/2
21.08.2019.
u 09:37

Kovač je kaznio Renata Sancheza s deset tisuća eura te na sastanku s igračima istaknuo kako neće dopustiti slične izjave koje su se prošle sezone provlačile kroz medije

Portugalski reprezentativac Renato Sanchez prozvao je Niku Kovača. Bayernov veznjak požalio se na malu minutažu nakon što je u prvenstvenoj utakmici protiv Herthe (2:2) dobio samo pet minuta.

- Nisam to očekivao od trenera - rekao je Portugalac.

Renato Sanchez
1/7

Kovač je kaznio Renata Sancheza s deset tisuća eura te na sastanku s igračima istaknuo kako neće dopustiti slične izjave koje su se prošle sezone provlačile kroz medije.

Bayernov sportski direktor Hasan Salihamidžić podržao je Kovačevu odluku.

- Renato je igrao tri utakmice. Igrao je 20 minuta protiv Borussije u Superkupu, u kupu je počeo od prve minute, a prošli je vikend ponovno igrao iako manje nego inače. Pa, ne znam zašto se žali - rekao je Hasan Salihamidžić.

>> Pogledajte vrijednost hrvatskih reprezentativaca

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
10:46 21.08.2019.

"Poštuj oca i majku da dugo živiš i dobro ti bude na zemlji!"

DU
Deleted user
10:37 21.08.2019.

LV (Lažljive Vesti) dobiva li sad Kovač 25 "otkaz" zaredom? Ili je već 26?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije