Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FUTSAL DINAMO

Šalata se tresla od gromoglasnog navijanja više od pet tisuća navijača

Futsal Dinamo
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/12
06.09.2014.
u 21:58

Već u 16:30 su se najžešći navijači okupili na središnjem zagrebačkom trgu i krenuli put Šalate.

Na Šalati je pred pet tisuća navijača predstavljen Futsal Dinamo, ali i pokazano da navijački pokret u Zagrebu i dalje živi, samo ne živi ona strast kakva je postojala prije no što su Bad Blue Boysi okrenuli leđa aktualnoj upravi GNK Dinamo i krenuli u borbu "jedan član - jedan glas".

Već u 16:30 su se najžešći navijači okupili na središnjem zagrebačkom trgu i krenuli put Šalate. Izgledalo je to impozantno jer bilo je u koloni oko tri tisuće ljudi. Uz pjesmu, zastave i dobro raspoloženje stigli su na Šalatu, gdje ih je dočekao bogat program.

Foto: Sanjin Strukic/Pixsell

Kulminacija je uslijedila utakmicom između MNK Futsal Dinama i All Stars Dinama, u čijem sastavu nastupaju Dario Šimić, Igor Bišćan, Tomo Šokota, Silvio Marić i prijatelji. A pjesma s tribina nosila ih je kao u najboljim danima Dinama, kad je strast još tinjala i kad privatni interesi nisu stajali ispred građanskog kluba. No treba vidjeti je li ovo samo početna euforija ili će se navijači ustaliti na tribini prilikom svakog susreta Futsal Dinama.

Klub je osnovan u ožujku 2012. godine, a iza njega stoje zaljubljenici u futsal te Bad Blue Boysi koji žele demonstrirati kako klub može uspješno funkcionirati po modelu jedan član - jedan glas.

Nejasno je zašto itko misli da to nije izvedivo jer GNK Dinamo je gradski klub i želja većine trebala bi se poštovati, kakva god bila. Bar dok se klub ne privatizira. Čudno je i da netko tko se hvali koliko je sposoban i uspješan ne želi čuti i od navijača koji su tu prije, a bit će i poslije, što imaju za reći na izborima. Posebno je to čudno i ukoliko znamo da se konstantno ponavlja da GNK Dinamo, odnosno vodstvo kluba, "ruši šačica huligana".

>> Želimo pokazati da navijači mogu uspješno voditi klub!

Ključne riječi

Komentara 76

SA
sayeretmatkal
07:46 07.09.2014.

eto 5.000 ljudi je bilo na salati.ssd nek ljudima uzmu za clanstvo 100kn. to je cca 500.000 kn.na to nek prijave porez i da vidim elaborat tako pametnih vođa,kak misli zatvoriti konstrukciju a da ima barem poluprof. pogon a za uzeti 100 kn...naravno,onome tko ima 100 kn.oni BBB malo tko da ima za pivu a sad bi vodili klub po nelom "svetom" principu! prva vatra je za mjesec dana kada nestane iz blagajne lova! bas cu pratiti ovu lakrdiju sa odusevljenjem

SO
sonce
08:39 07.09.2014.

Dajte, se novinari dogovorite i napišite koliko je stvarno bilo navijača. Svaki novinarćić napiše svoju cifru. Pitam se kome vijerovati. Pa niste plačani,da lažete.

CA
cartman982
00:05 07.09.2014.

ma kakve su to gluposti usporedjivati vodjenje futsal kluba sa profesionlanim klubom prve hnl. dizu narod bezveze. da su bbb neki navijaci bodrili bi svoj klub bez obzira na mamica . ako im je dinamo svetinja a ocito nije. bbb vumise ni ne postoji nego par hrpa balavih huligana.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije