Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESPORTSKO PONAŠANJE

Said o grubom potezu: Vikali su i psovali me, ali svejedno se ispričavam

Said
Miranda Cikotic/PIXSELL
21.08.2018.
u 10:53

Said jako žali zbog svega što se dogodilo te se odlučio javno ispričati vrataru Gorice i njegovim suigračima, ali i svojoj momčadi.

Hajdukov napadač Ahmed Said Said isključen je u posljednjim trenucima utakmice s Goricom nakon što je glavom udario gostujućeg vratara Kristijana Kahlinu. Said jako žali zbog svega što se dogodilo te se odlučio javno ispričati vrataru Gorice i njegovim suigračima, ali i svojoj momčadi, stoji na službenim Hajdukovim stranicama.

– Bio sam nervozan zbog cijele situacije, u tom trenutku gubili smo 2:0, Gorica je imala loptu dok je njihov igrač ležao na travnjaku. Međutim, nisu je izbacili izvan igre. Nakon toga očekivali su od nas da to napravimo nakon što je lopta došla u naš posjed. Kada nisam to napravio, četvorica igrača su me okružila, vikali su i psovali, a vratar me zagrlio u trenutku kada sam htio samo što brže uzeti loptu i izvesti korner. Nije me puštao i napravio sam to što sam napravio.

– Bila je to velika pogreška, ali moja reakcija posljedica je cijele te situacije. Nisam imao priliku razgovarati s vratarom Kahlinom nakon utakmice, zato mu želim uputiti poruku isprike ovako javno. Jako žalim što je uopće došlo do takve situacije. Također se ispričavam svojim suigračima i treneru koji ne mogu računati na mene u sljedećim utakmicama – kazao je Said.

Said
1/11
Ključne riječi

Komentara 12

DD
disinfo.detector.media
11:10 21.08.2018.

0 od čovjeka! nadam se da će dobiti ekspresnu šut kartu iz hajduka nakon ovog sramotnog poteza, ali sumnjam da će tako biti jer hajduk je postao klub bez morala gdje su ovakvi likovi heroji ulice!!!!

Avatar petrolio
petrolio
11:11 21.08.2018.

sramotan potez primitivca! nogom u dupe i marš odakle je došao!

Avatar rubinet
rubinet
11:57 21.08.2018.

dotični bi mogao biti utjerivač dugova,izbacivač ,komunalni redar ili pak glasnogovornik Torcide...ako nauči govoriti hrvatskim jezikom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije