Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U zakonu piše

Sada se zna zašto je Cristiano Ronaldo otišao u Juventus

Cristiano Ronaldo
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
20.07.2018.
u 13:37

Portugalska zvijezda prije nekoliko dana iz Reala je otišla u Juventus, a sada je jasno i zbog čega se odlučio na taj potez

Cristiano Ronaldo riješio je sve probleme sa španjolskom poreznom upravom, koja ga je optužila za utaju poreza u razdoblju od 2011. do 2014. godine.

Jedan od najboljih nogometaša svijeta prihvatio je nagodbu, vratio 13,5 milijuna eura poreznog duga te je zatvorska kazna od dvije godine preinačena u uvjetnu. Platit će i sudske troškove, pa ispada da će ga cijeli postupak stajati 19 milijuna eura.

Cristiano Ronaldo
1/5

Portugalska zvijezda je prije nekoliko dana iz Reala otišla u Juventus, a sada je jasno i zbog čega se odlučio na taj potez.

Naime, lani je talijanska vlada donijela zakon po kojemu sve osobe koje prijave boravište i rade u Italiji ne moraju platiti porez na ono što zarade u drugim zemljama. To će vrlo lako izbjeći plate li fiksnu stopu od 100.000 eura godišnje.

Cristiano Ronaldo godišnje zaradi mnogo više od sponzorskih ugovora nego što mu je plaća u klubu. Portugalac od raznih sponzora tijekom godine zaradi 80 milijuna eura, a sada će Italiji platiti samo 100.000 eura. U Španjolskoj bi državi morao platiti 40 posto zarade od sponzora.

>> Pogledajte najbolje trenutke s dočeka vatrenih

Komentara 27

US
USA
16:15 20.07.2018.

Neka prvi baci kamen tko nema grijeha. Covjek na osnovi svoje igre i svojeg imena sam zaradi 80mil$ i sad mora hebenoj drzavi dati 40% da bi ona mogla glumiti socijalnu drzavu, hraniti horde imigranata i domacih ljencina. Slazem se da firme placaju porez iako je 40% previse jer za vlasnika firme ipak rade drugi ali ovdje se radi o iskljucivom radu jednog covjeka..

ND
Novi dan isti mrak novo sranje
14:20 20.07.2018.

Lova prijane lova uvjek i zauvjek lova hahahahahaha

SO
sokodnaranče
14:38 20.07.2018.

Ovi antihrvati su u zadnje vrijeme sve aktivniji. Mora da ih boli hrvatski uspjeh ns SPu. Ali na srecu ste nebitni..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije