Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Boks

Sada će Joshua njih moliti za borbu: Wilder i Fury dogovorili revanš

Deontay Wilder i Tyson Fury
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
03.06.2019.
u 11:01

Ja sam najstvarniji prvak u poslu i svoje kontroverzne borbe rješavam što je prije moguće. Prvi je na redu Ortiz, a prvi u 2020. bit će Tyson Fury – kaže Wilder

Svjetski WBC prvak Deontay Wilder i Tyson Fury nakon gotovo pola godine pregovaranja konačno su uspjeli dogovoriti revanš jednog od najuzbudljivijih boksačkih mečeva u posljednjem desetljeću.

– Ja sam najstvarniji prvak u poslu i svoje kontroverzne borbe rješavam što je prije moguće. Prvi je na redu Ortiz, a prvi u 2020. bit će Tyson Fury – kaže Wilder.

Prvak tvrdi kako su obojica potpisala ugovor za prvo tromjesečje iduće godine, no datum i mjesto borbe još uvijek nisu poznati.

Brončani bombarder i Kralj Cigana 1. prosinca nakon fenomenalne bitke obojica su imala ruke u zraku. Remi nikog nije zadovoljio, a pojas je ostao kod Wildera.

>>> U galeriji iznad teksta pogledajte kako je bilo na vjenčanju našeg Filipa Hrgovića

Ključne riječi

Komentara 3

JU
jungleboy
11:56 03.06.2019.

Zašto bi Joshua sada njih molio za borbu? Ljudi stvarno svašta pišu...

SA
SI aka SI
12:31 03.06.2019.

Joshua ima revanš sa Ruizom prije meča Fury-Wilder. Ako Joshua izgubi revanš, bit će jako udaljen od svih mečeva za titule. Ako dobije i vrati pojaseve, ne mora moliti nikoga, eventualno će biti nešto drugačija raspodijela novca (kojeg btw ni Wilder, ni Fury nikada ne bi dobili u nijednom drugom meču osim s Joshuom). U biti su veliki dobitnici zadnjih događanja Fury koji je neočekivano (ali zasluženo) došao do remija s Wilderom, premda nitko nije znao što može očekivati od čovjeka koji je godinu dana ranije imao 180 kila i ozbiljne psihičke probleme i Ruiz koji je od poluanonimnog boksača dogurao do četiri pojasa. Do nedavno se superfightom smatralo Joshua-Wilder, a ako izgube u revanšima, postati će marginalizirani i svi će se fokusirati na meč za ujedinjenje svih titula Ruiz-Fury....što bi zapravo bio spektakl dva potpuno nekonvencionalna boksača i prestanak dominacije nabildanih robota koji su vladali zadnjih 20 godina kategorijom. Što bi obojica, obzirom na prikazano, apsolutno zaslužili. Sve u svemu, teška kategorija nakon dugo vremena postaje vrlo zanimljiva i nepredvidljiva, još su tu Usyk i nekoliko mladih perspektivnih boksača koji će vrlo brzo početi boksati ozbiljne mečeve i sposobni su za dodatno razmrdavanje divizije.

Avatar doog_kool
doog_kool
11:20 03.06.2019.

Dok ne bude službeno ja ne vjerujem!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije