Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nema strasti

Sacchi: Ancelotti mora napustiti Bayern

Carlo Ancelotti
Foto: Reuters/PIXSELL
18.09.2017.
u 15:26

Sacchi je tijekom trenerske karijere vodio Parmu, Milan, Atletico Madrid, Real Madrid i reprezentaciju Italije.

Legendarni talijanski nogometni stručnjak Arrigo Sacchi (71) smatra kako bi bilo najbolje da Carlo Ancelotti napusti Bayern zbog narušene atmosfere u svlačionici njemačkog velikana.

"Promjena bi bila dobra i za Ancelottija i za Bayern. Godinama se izgubi strast i želja, to je život. Momčad je izgubila entuzijazam," kazao je Sacchi dodavši: "Ancelotti je bez ikakve sumnje veliki trener, jedan od rijetkih stručnjaka koji je osvojio tri Lige prvaka, ali vrijeme je za odlazak."

Sacchi smatra kako je za Ancelottija najbolje da napusti klub nakon što su glavne zvijezde Robert Lewandowski, Thomas Muller i Franck Ribery javno kritizirale njegov rad.

Posljednjih dana njemački mediji navode kako je glavni kandidat na Ancelottijeva nasljednika trener Hoffenheima 30-godišnji Julian Nagelsmann.

Sacchi je tijekom trenerske karijere vodio Parmu, Milan, Atletico Madrid, Real Madrid i reprezentaciju Italije.

Na klupi 'Azzurra' je osvojio drugo mjesto na svjetskom prvenstvu 1994. godine, a s Milanom je osvojio osam trofeja pri čemu dvije Lige prvaka (1989, 1990).

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije