Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOŠ ZNAK ILI?

Sa sucem Larssenom vatreni još ne znaju za pobjedu, gubio i Dinamo

salven bilić
\'Igor Kralj/24sata\'
05.09.2010.
u 21:04

Činjenicu da će nam utakmicu protiv Grčke u utorak suditi danski sudac Bo Larssen oni praznovjerniji protumačit će kao loš znak.

Jer, vatreni s njim još ne znaju za pobjedu. Vodio je utakmicu Mađarska - Hrvatska 0:0 u Budimpešti u sklopu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2006. Također je bio glavni djelitelj pravde na prijateljskom dvoboju u Ipswichu Engleska-Hrvatska 3:1.

Zagrebačkom Dinamu sudio je 2003. godine u Maksimiru s kijevskim Dinamom (0:2) u pretkolu Lige prvaka.

Komentara 2

VE
Velikogoričan56
23:26 05.09.2010.

Ha, ako znamo kakav je treba upozoriti igrace da jezik osave medju zubima i paze se sumnjivih situacija u nasem sesnaestercu. Najpametnije je opet potjerati Grke na trideset metara od naseg gola, znaci pritisak vec na njihove bekove i stati blizu svakog igraca. Mi smo individualno bolji u igri jedan na jedan, prema tome nek oni slazu taktiku prema nama

JO
jozinho
01:12 06.09.2010.

svaka tradicijia se rusi jednog dana......HRVATSKA 5:0 Grcka MORAMO I RASTURIT DA EUROPA ZNA da je EURO2012 NAS...ali bio bi zadovoljan sa bilo kakvim rezultaton koji donosi 3 boda :P hehe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije