Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEA PIJEVIĆ

S natečenim prstom i plavog oka hrvatska heroina najavila borbu za broncu

EHF Euro Women's Handball Championship - Main Round Group 2 - Croatia v Germany
CLAUS FISKER/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
18.12.2020.
u 20:03

- Išli smo u ovu utakmicu isto kao i na onu koja nam je bila prva protiv Mađarske. Nije ovo bilo ništa drugačije - hladno je rekla i još jednom ponovila što je bio ključ francuske pobjede

Sve su hrvatske rukometašice iz utakmice u utakmicu ostavljale srce na terenu, ali je Tea Pijević nešto posebno. Posebno staložena, 'kulerica', a opet toliko promišljena, kako na terenu tako i van njega. Nako utakmice s Francuskom, prokomentirala je:

- Očekivali smo jako tešku utakmicu, imali smo puno problema u napadu, nismo mogli probiti tu njihovu obranu, zabili su nam puno lakih golova. Mislim da smo drugi dio izgubili samo jedan razlike, ali utakmica se igra 60 minuta i to nije bilo dovoljno - prokomentriala je pa dodala:

- Išli smo u ovu utakmicu isto kao i na onu koja nam je bila prva protiv Mađarske. Nije ovo bilo ništa drugačije - hladno je rekla i još jednom ponovila što je bio ključ francuske pobjede: 

- Njihova čvrsta obrana i laki golovi. To je sigurno ono što ih je odvelo do pobjede. 

Ipak, kaže, neće biti problema u borbi za broncu

- Možemo se dići za utakmicu za treće mjesto, sigurno da ćemo uživati u njoj, pripremiti se i idemo spremne. Sada ćemo prvo pogledati i vidjeti koga ćemo dobiti u toj utakmici - najavila je pa još jednom ponovila:

- Sve smo ponosne, odigrale smo sjajno prvenstvo i neće nam jedna utakmica ništa uništiti - zaključila je.

Komentara 2

ER
EroK
07:20 19.12.2020.

Bravo Tea i mi smo ponosni na sve vas! S vama smo naše lavice, ogromnog srca i još većeg osmjeha!

M3
Miške 3
05:57 19.12.2020.

Djevojke, nemojte se žalostiti. Mi smo PONOSNI na vas. Dale ste sve od sebe i to sa stilom i šarmom. A kakovu ste potporu imale, neka odgovori Bruno Kovačević jer HTV nije htio prenositi utakmice sve do polufinala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije