Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TENIS

S Mirnjim u paru Dodig još uspješniji

Ivan Dodig
Sanjin Strukić/PIXSELL
14.02.2015.
u 06:45

Čini se da je Dodigu s Mirnjim u paru još lakše igrati, no njegov glavni partner ipak ostaje Brazilac Marcelo Melo, koji je također u polufinalu, ali na turniru u Sao Paulu (s Austrijancem Knowleom).

Ivan Dodig i bjeloruski veteran Maks Mirnji (37) bez izgubljenog su seta ušli u polufinale turnira parova u Memphisu. U četvrtfinalu su bez izgubljenog servisa, sa 6:3, 6:4, pobijedili Australca Smitha i Novozelanđanina Venusa.

Čini se da je Dodigu s Mirnjim u paru još lakše igrati, no njegov glavni partner ipak ostaje Brazilac Marcelo Melo, koji je također u polufinalu, ali na turniru u Sao Paulu (s Austrijancem Knowleom).

Sa ženskih turnira odavno nema pravih vijesti. Pridružilo se tome i ispadanje Ane Konjuh već u prvom kolu kvalifikacija za turnir u Dubaiju. Bolja od 17-godišnje Dubrovčanke sa 6:4, 6:3, bila je Ukrajinka Katerina Kozlova, 125. tenisačica svijeta (Konjuh je 99.).

Ana se očito previše potrošila u Fed kupu gdje je igrala i pojedinačne i mečeve u paru. Ipak, u istim kvalifikacijama prvo je kolo prošla Mirjana Lučić-Baroni pobijedivši Amerikanku Kops-Jones sa 6:2, 6:4.

>> Dodig izbacio Gabašvilija i čeka ga Isner, Vekić osvojila samo dva gema

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije