Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EBEL

S Medveščakom ništa novo, opet je izgubio

Medveščak
Foto: Marko Prpić/Pixsell
01.01.2019.
u 20:22

Idući nastup Medveščak će imati 4. siječnja u Ledenoj dvorani Doma sportova protiv VSV Villacha.

U susretu 32. kola regionalne hokejaške EBEL lige Medveščak je na gostovanju u Grazu izgubio od Moser Medical Graz 99ersa 2-6 (0-4, 0-2, 2-0) upisavši 14. poraz u nizu.

Domaćin je nakon prve trećine vodio 4-0, u drugoj dionici Graz je zabio još dva gola, a Medveščak je u posljednjoj trećini ublažio poraz postigavši dva pogotka za konačnih 2-6. Prije nekoliko dana Graz je u Zagrebu slavio sa 9-0.

Pogotke za domaćine zabili su Jaret Yellow Horn (3:17), Ty Loney (9:48), Lukas Kainz (12:24), Matt Garbowsky (13:44), Nauris Zusevics (27:01) i Matthew Caito (31:34), dok su strijelci za 'medvjede' bili Sergej Ćurčić (45:59) i Tom Zanoški (57:54).

Na ljestvici vode Vienna Capitalsi sa 68 bodova, Graz je drugi sa 65 bodova, dok je na trećem mjestu KAC Klagenfurt sa 63 boda. Medveščak je posljednji sa 21 bodom.

Idući nastup Medveščak će imati 4. siječnja u Ledenoj dvorani Doma sportova protiv VSV Villacha.

Ključne riječi

Komentara 3

ZV
zvrka1977
13:18 02.01.2019.

Čudo je kaj su izgubili? Kaj ne pišete o čudu kaj dečki uopće žele igrati i dovesti sezonu do kraj a ovo otkližu usput jer ih polovica dođe na tekmu direktno s posla? Kaj ne pišete o podršci navijača i iz drugih klubova koji dođu na gostovanja? A sorry, to bi onda značilo da ste malo i istraživali. Kad su dobivali tekme niste ništa pisali, ne morate ni sad.

CA
canon60
16:40 02.01.2019.

Da možda pokušate napisati o uzroku svega ? Austrijski Hercegovac vlasnik ALCE se umislio da je Abramovič te je uložio krajem prošle sezone izvjesan novac u klub, dao sve ovlasti Foxu i maknuo Gojanovića u stranu te mislio iz svega izvući korist za sebe. Trebali su se pojaviti još neki sponzori ali kad su vidjeli da je direktor s kojim su surađivali maknut te da još u početku sezone trener i njegov tim nisu dorasli onom što rade, povukli su se, a EU Ero (iako ima dovoljno novca) i njegova svita "hrabro" podvili repove i nestali preko noći. Iza toga pomagaj Gojanoviću. Tip je složio što je mogao i svaka čast dečkima na trudu jer rezultat sada uopće nije bitan. Austrijski bi klubovi već odavno skinuli gaće i prestali igrati.

SA
samoborka
23:16 01.01.2019.

Od Čuda do Jada skoro preko noći. A nije moralo biti tako....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije