Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EKSKLUZIVNO ZA VL

S legendarnim Kukočem u Chicagu: Nadam se da će se i mene netko sjetiti...

Toni Kukoč
Foto: Dražen Brajdić
1/2
13.02.2020.
u 20:26

- Bilo bi glupo reći da me to ne interesira i da ne bih želio ući u Kuću slavnih. Ipak je to najveće priznanje koje se može dati košarkašu. Nadam se da će u nekoj od idućih godina se netko i mene sjetiti.

Uoči All Star vikenda u Chicagu smo razgovarali s Tonijem Kukočem, legendarnim hrvatskim košarkašem i dugogodišnjim članom Bullsa.

Novinar Večernjeg lista Dražen Brajdić pitao je Kukoča je li Bojan Bogdanović zaslužiti biti na All Star vikendu.

>> Što je Kukoč rekao pogledajte u videu

- Ne poznajem kriterije. Znam da Bojan igra izvanredno ove sezone i ne bi bilo čudno da je izabran. No, ne znam na koji način se to bira tako da dulje u to ne mogu ulaziti - rekao je Kukoč.

Bullsi su Kukoča predložili za Kuću slavnih.

- O tome ja ne odlučujem, mislim da sam jedan od igrača koji je značio dosta za europsku i svjetsku košarku. Ja sam svoj košarkaški dio odradio, ali ja ne odlučujem hoću li ući - rekao je Kukoč te dodao:

- Bilo bi glupo reći da me to ne interesira i da ne bih želio ući u Kuću slavnih. Ipak je to najveće priznanje koje se može dati košarkašu. Nadam se da će u nekoj od idućih godina se netko i mene sjetiti.

Reprezentacija?

- Vidjet ćemo hoće li ovo ljeto svi naši košarkaši biti spremni igrati u kvalifikacijama. Vjerujem da se možemo plasirati na Olimpijske igre ako svi budu tamo.

Ključne riječi

Komentara 18

MA
madm
21:14 13.02.2020.

Nije mi jasno kako je D. Rađa ušao u Kuću slavnih prije njega???? Čovjek ima 3 NBA prstena. Svaka čast Rađi, ali mislim da je Toni trebao već biti unutra prije par godina.

B2
bordon 2
21:46 13.02.2020.

Kukoc je igrao i 1 i 2 i 3 i 4 i 5. Gdje ti god zaskripi stavi Tonija. Svaka cast svima ali on je najbolji.

PA
Paket
21:32 13.02.2020.

Ako ćemo realno, bez sentimenta kaj je Dražen poginuo, Kukoč je najbolji europski košarkaš svih vremena kad se pogled njegova karijera: od Splita pa sve do Chicaga. Dražen je najveći talent ikad, imao je najveću radnu etiku, bio je umjetnik, ali Kukočeva kariejra bila je uspješnika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije