Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uvijek uz Vatrene

S Hrvatskom i na kraj svijeta: Mandžo, vidi što ti navijači iz dalekoga Bakua poručuju!

Hrvatski navijači u Bakuu
Foto: Vecernji.hr
1/4
09.09.2019.
u 16:46

Podaci na internetu govore da Baku i Zagreb dijeli otprilike 2800 kilometara, da je prosječnom brzinom od 70 kilometara na sat do tamo potrebno putovati četredestak sati

Ako dobro pamtimo, još putevi hrvatsku nogometnu reprezentaciju nisu odveli u taj kutak svijeta a da hrvatski navijači nisu bili uz nju. A putovalo se tijekom svih ovih godina od kontinenta do kontinenta...

Baku? Dobro, netko će reći da nije na drugom kraju planete, ali nije baš ni na drugom kraju grada.

Podaci na internetu govore da Baku i Zagreb dijeli 2800 kilometara, da je prosječnom brzinom od 70 kilometara na sat do tamo potrebno putovati četredestak sati, ali unatoč zasigurno u skupom izletu, i u ponedjeljak su tamo doputovali nerazdvojni prijatelji naše izabrane nogometne vrste. 

Dakle, čut će se i danas u srcu Azerbajdžana hrvatska pjesma i vijoriti naše zastave, a prenosimo i poruku Mariju Mandžukiću. Hoće li ga 'slomiti', ne znamo, ali srcu će mu biti drago.

Komentara 3

Avatar __MAX__
__MAX__
17:27 09.09.2019.

Jedino sto vrijedi u HR je ova repka sve ostalo puca po savovima!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije