Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sandra Perković:
Povratak na članak

'Zna se tko je šef kod kuće! S Edisom sam sve dogovorila'

Komentari 4

DU
Deleted user
07:54 13.02.2020.

Želim joj sreću u natjecanju, ali prije svega sreću u privatnom životu. U tekstu stoji da se "još ne misli ženiti" i ova konstatacija je odličan prikaz stanja u zapadnim društvima. Žene od tri banke se "još ne misle ženiti". Isto vrijedi naravno i za muške. Sve smo bacili na karijere i osobnu promociju, a zapostavili prokreaciju. Zato nam i trebaju ljudi iz Azije i Afrike da nadomještavaju gubitke zbog toga što se naši mladi sa trideset godina "još ne misle ženiti". No Sandra se BAREM MISLI ŽENITI, što je u dekadentnom zapadnjačkom društvu ZA POHVALU. Toliki nisu spremni na preuzimanje roditeljskih obveza i odgovornosti ...Toliki su svoj život podredili samorealizaciji i užicima. Zato sretno i hrabro naprijed!

VL
ZA
Zagy154
11:38 13.02.2020.

Tko god je fotošopirao ovo je degutantno

VL
GR
grodar
06:06 13.02.2020.

opet ova

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.