Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBIO DRESOVE

Ruski veleposlanik u Hrvatskoj dao potporu humanitarnoj akciji Medveščaka

Medveščak
Foto: Medveščak
1/5
06.11.2015.
u 21:08

Ruski veleposlanik u Hrvatskoj dao je svoju potporu humanitarnoj akciji Medveščaka

U velikoj humanitarnoj licitaciji ružičastih dresova i potpisanih pakova kojom se KHL Medveščak priključio borbi protiv karcinoma dojke, prikupljeno je 80.000 kuna za pomoć rada Udruge Sve za Nju zahvaljujući donacijama navijača koji su još jednom pokazali veliko srce i spremnost na pomoć. Licitacije za ove posebne dresove i pakove koji simboliziraju vrijedan cilj dolazili su sa svih strana svijeta, a svoju vjernu podršku humanitarnom radu Medveščaka nesebično su iskazali i djelatnici Veleposlanstva Ruske Federacije u Hrvatskoj.

U nadmetanju za dresove dva ruska člana ove sezone izrazito međunarodnog Brloga - Ilye Arkalova i Maksima Topola, pobijedio je Veleposlanik Ruske Federacije Anvar Azimov. U društvu Evgenyja Martynenka i Andreya Davydova, Azimov je posjetio zagrebačke medvjede te osobno došao iskazati potporu radu Medveščaka i zaželjeti igračima puno uspjeha u ostatku sezone. Arkalov i Topol su mu zajedno s predsjednikom kluba Damirom Gojanovićem uručili dresove, a Azimov je pun riječi hvale:

- Lijepo je i vrijedno poštovanja što Medveščak provodi ovakve humanitarne akcije. Velika je stvar što klub nije orijentiran isključivo na sportske uspjehe, već je spreman i aktivan u aktivnostima koje pomažu potrebitima u društvu. Sretni smo i svakako ponosni što u Medveščaku igraju i dvojica ruskih hokejaša koji time predstavljaju jedan od simbola rusko-hrvatskog prijateljstva. Medveščak je jako popularan u Rusiji, jedna je od najboljih reklama Hrvatske, i mi želimo da klub nastavi s uspješnim radom. Jedna od stvari koja me najviše oduševljava kod Medveščaka su navijači i njihov prijateljski stil navijanja. To je nešto jedinstveno..

>> Medveščak igračima duguje više od četiri milijuna kuna?!

Komentara 1

Avatar R.o.n.i.n
R.o.n.i.n
07:56 07.11.2015.

Bravo dečki i hvala Rusi !!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije