Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTIŠAO U AMERIKU

Ruski hokejaš potpisao milijunski ugovor, a sada mora u vojsku ili zatvor jer nije htio u rat

KHL Western Conference Semi-final, Leg 1: CSKA Moscow vs Dynamo Moscow
Foto: MIKHAIL JAPARIDZE/NEWSCOM
1/3
02.07.2022.
u 17:03

Odmah nakon što je potpisao ugovor, klub ga je, kako se sumnja, predao vojsci.

Ivan Fedotov je vratar ruske hokejaške reprezentacije koji igra za Philadelphia Flyerse u NHL-u. Uhitila ga je ruska policija, koja ga je potom predala vojsci. Postoji i mogućnost da će morati u zatvor, ako se ne obveže na služenje vojnog roka, odnosno na borbu u sukobu s Ukrajinom.

Vjeruje se da je namjerno izbjegavao povratak u Rusiju i vojsku te da je zbog toga i pritvoren.

Čini se da je najveći problem nastao kada je Fedotov javno rekao da želi igrati u NHL-u umjesto u KHL-u (Ruska hokejaška liga).

Nedavno je potpisao ugovor s Philadelphijom vrijedan 1,1 milijun dolara, a prethodno je Rus igrao za CSKA. Odmah nakon što je potpisao ugovor, klub ga je, kako se sumnja, predao vojsci.

Ključne riječi

Komentara 1

RA
radolizem
21:52 02.07.2022.

Staljinova škola

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije