Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PODCAST

Ruska legenda: Hrvatsku vidim u završnici, a Kara i Dule će obilježiti prvenstvo

Rhine-Neckar Lions - Vardar Skopje
Uwe Anspach/DPA/PIXSELL
22.01.2021.
u 16:02

- Teško je govoriti za daleko, za polufinale, ali ono što mogu reći je koga vidim u četvrtfinalu. Mislim da je jasno da će to biti Hrvatska, Danska i Španjolska, a sad...s druge strane ćemo vidjeti.

Timur Dibirov, legendarno rukometno rusko krilo koje jako dobro poznaje hrvatske rukometaše našao se kao gost u podcastu Balkanhandballa, kolege novinara Žike Bogdanovića. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Ondje su pričali o raznim temama, naravno, najviše o aktualnom Svjetskom prvenstvu u Egiptu. Hrvatska je ondje stigla do drugog kruga u kojemu je svladala Bahrein na početku, a sada ide na neugodnu Argentinu protiv koje može osigurati četvrtfinale, a posljednja ju u ovome dijelu čeka Danska. Bez obzira na to, Rus vidi Kauboje u završnici. 

-  Mislim da je jasno da će se za četiri najbolje ekipe boriti Hrvatska, Norveška, Francuska, Danska i Španjolska. To je moje mišljenje, ali bih volio da budu Egipat i Portugal još iznenađenje. Igraju dobar rukomet, ali nisu još u glavama možda toliko spremni za to - rekao je reprezentativac Rusije koji trenutno nije na prvenstvu zato što ga je sprije

Timur inače igra za Vardar u kojemu je skupa s našim Igorom Karačićem osvojio i Ligu prvaka tako da našeg Mostarca posebno cijeni. O tome što misli koji će igrač obilježiti prvenstvo rekao je:

- Nećete pogriješiti ako kažete da će to biti Hansen ili Sagossen ili Karačić, Duvnjak. Ali ja se nadam uvijek da će se pokazati neko novo lice koje će obilježiti turnir - kaže. 

Portugal je iznenadio mnoge. 

- Sviđa mi se Portugal. Jako dobro im se razvija ekipa, neki su se mladi igrači jako dobro najavili. Volio bih da Portugal bude jedna od reprezentacija koja će doći do završnice. Oni su jako dobri i to pokazuju već godinama i bilo bi mi drago da neka reprezentacija uspije iznenaditi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije