Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cro Cop

Rusi snimili dokumentarni film o najvećem hrvatskom MMA borcu

Cro Cop
Foto: Facebook
1/6
19.02.2020.
u 23:28

Cro Cop je prije godinu dana zbog zdravstvenih problema objavio kraj karijere, a sada su Rusi snimili film o hrvatskom MMA borcu

Hrvatski legendarni borac Mirko Filipović dobio je dokumentarni film. Ruski YouTube kanal 'Parter TV' prije nekoliko dana je objavio dokumentarac  'Mirko Cro Cop'.

U njemu je prikazana  Mirkova karijera, od trenutka kada se počeo baviti borilačkim sportom pa do nastupa i uspjeha u K1, Prideu i UFC-u.

Cro Cop je prije godinu dana zbog zdravstvenih problema objavio kraj karijere, a sada su Rusi snimili film o hrvatskom MMA borcu.

Mirko Filipović na svom Instagramu prisjetio se  posljednje borbe protiv Roya Nelsona u Bellatoru. Cro Cop je pobijedio sudačkom odlukom.

'Prije točno godinu dana odradio sam posljednju borbu u svojoj dugoj karijeri.Nije to bila moja volja već viša sila,ali što je tu je! Tako je moralo biti! Više se ne borim ali i dalje uživam u treninzima ,možda čak i više nego prije. Usprkos 10 operacija,trombozi i disekciji vertebralne arterije(moždani) uspješno sam se oporavio, sjajno se osjećam i sada treniram iz gušta, ne radi ‘moranja’ jer me čeka nastup.

>> Pogledajte nježniju stranu Cro Copa

I nema ljepšeg osjećaja od onog nakon dobrog treninga! I odličan je osjećaj biti u dobroj formi i osjećati se dobro. A to bez treninga jednostavno ne ide! Jutros odradio bicikl sobni, vijaču, šado box par rundi, dobro istezanje i 100 zgibova! Na moju veliku žalost,više ne trčim radi ozlijeđenih i izoperiranih koljena,ali sve nadoknadim kroz vožnju bicikla i preskakanjem vijače jer je to znatno manje opterećenje za koljena.

Večeras opet u dvoranu,samo za zagrijavanje radim 100 marinaca pa onda sve ostalo, istezanje, šado, hrvanje, vreća. Sve se može kad se hoće! Trenirajte i bavite se bilo kojim sportom! Fizička neaktivnost se skupo plaća i dovodi do propadanja tijela ali i uma! Zato bavite se sportom - i bez isprika,barem pola sata za sebe i svoje zdravlje se uvijek nađe', napisao je Mirko.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Prije točno godinu dana odradio sam posljednju borbu u svojoj dugoj karijeri.Nije to bila moja volja već viša sila,ali sta je tu je!Tako je moralo biti!Više se ne borim ali i dalje uživam u treninzima ,mozda čak i više nego prije.Usprkos 10 operacija,trombozi i disekciji vertebralne arterije(moždani)uspješno sam se oporavio,sjajno se osjećam i sada treniram iz gušta,ne radi ‘moranja’ jer me čeka nastup.I nema ljepšeg osjećaja od onog nakon dobrog treninga!I odličan je osjećaj biti u dobroj formi i osjećati se dobro.A to bez treninga jednostavno ne ide!Jutros odradio bicikl sobni,vijaču,šado box par rundi,dobro istezanje i 100 zgibova!Na moju veliku žalost,više ne trčim radi ozlijedjenih i izoperiranih koljena,ali sve nadoknadim kroz vožnju bicikla i preskakanjem vijače jer je to znatno manje opterećenje za koljena.Večeras opet u dvoranu,samo za zagrijavanje radim 100 marinaca pa onda sve ostalo,istezanje,šado,hrvanje,vreća..Sve se može kad se hoće!Trenirajte i bavite se bilo kojim sportom!Fizička neaktivnost se skupo plaća i dovodi do propadanja tijela ali i uma!Zato bavite se sportom - i bez isprika,barem pola sata za sebe i svoje zdravlje se uvijek nadje!👊

A post shared by Mirko Filipović (@crocop1009) on

>> Pogledajte razgovor s Mirkom Filipovićem na Večernji TV-u

 

Ključne riječi

Komentara 3

BA
Basku
07:00 20.02.2020.

Zašto Rusi snimaju dokumentarce o našemu vrhunskom sportašu,a mi ne?

MH
michael.hajdukovich
05:34 20.02.2020.

Kad je Stipe Miocic osvojio naslov prvaka UFC-a rekao je jos dok je bio u ringu ‘Cleveland imamo sampiona, Hrvatska imamo sampiona’. Da nespominjemo istetoviranu sahovnicu Na nozi. Cro Cop I Miocic su jednako najveci.

Avatar LindaAU87
LindaAU87
23:52 19.02.2020.

Роgledajtе mоje vidеоzapise o mаstuгbaciji na web каmeгu --> http://kisstok.com

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije