Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lovili ga u zaleđu

Rusi pokušali izigrati Mandžukića, u zadnji čas otkriveno kakvu su mu podvalu spremili

Mario Mandžukić
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
30.09.2020.
u 09:20

Zapelo je na inzistiranju generalnoga menadžera kluba Vasilija Kiknadzea da se u ugovor ugradi valutna klauzula

Kako stvari u ovom trenutku stoje, Mario Mandžukić ipak neće postati novi član moskovskog Lokomotiva. Prenosi tu informaciju sada i ruska državna domaća novinska agencija RIA, koja se poziva na izvore novinara Nobela Arustamjana.

Naime, kada se učinilo da nekadašnjeg hrvatskog reprezentativca od potpisa dijele još tek detalji, zapelo je na inzistiranju generalnoga menadžera kluba Vasilija Kiknadzea da se u ugovor ugradi valutna klauzula.

Moskovski klub tražio je da se u ugovor stavi da će se Mandžina plaća obračunavati po fiksnome tečaju od 75 rubalja po euru, što je šokiralo našeg napadača i njegove predstavnike

Pojasnimo, u ovome trenutku jedan euro vrijedi 92 rublja, a budući da je riječ o prilično nestabilnoj valuti sklonoj devalvaciji, pitanje je bi li Mandžukić u Rusiji prošao onako kako je htio.

Koliko je javnosti pozanto, Lokomotiv je Mandžukića zainteresirao nakon što mu je obećao tri milijuna eura unaprijed te 2,4 milijuna eura za svaku od dvije godine igranja za taj klub, ali očito je plan kluba bio uhvatiti stasitog Brođanina u valutnom zaleđu.

Ako vjeruješ u pobjedu, odigraj na Germaniji.

Komentara 2

HA
Hanok
14:16 30.09.2020.

ma bjezi od Kine i Rusije, nisu oni rupetine bez razloga

NI
Nini istrijan
11:37 30.09.2020.

Najbolje mu je da ode u MLS prije nego ostari trazeci novi klub!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije