Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TENIS

Rus Medvedev prvi finalist US Opena

Wimbledon
Peter Nicholls/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
Autori: Vecernji.hr, Hina
11.09.2021.
u 09:15

Medvedev koji je 2019. izgubio u finalu od Španjolca Rafaela Nadala u nedjelju će se za svoj prvi grand slam naslov boriti protiv prvog tenisača svijeta Srbina Novaka Đokovića.

Drugi tenisač svijeta Rus Danil Medvedev plasirao se u petak u svoje drugo finale zadnjeg grand slam turnira sezone US Opena pobijedivši  bez većih problema sa 6-4, 7-5, 6-2 Kanađanina Félixa Auger-Aliassimea (ATP-15.).

Prošle je godine Rus poražen u polufinalu, izbacio ga je kasniji osvajač naslova pobjednika Austrijanac Dominic Thiem.

Medvedev koji je 2019. izgubio u finalu od Španjolca Rafaela Nadala u nedjelju će se za svoj prvi grand slam naslov boriti protiv prvog tenisača svijeta Srbina Novaka Đokovića.

"Ne mislim da sam igrao najbolje, ali sam jako sretan što ću biti u finalu u nedjelju", rekao je Medvedev poslije meča. 

Ovo je bilo prvo grand slam polufinale za 21-godišnjeg Auger-Aliassimea, koji je stigao do četvrtfinala u Wimbledonu ove godine. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije