Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izvršni predsjednik

Rummenigge poručio Kovaču: Ostaješ, ali evo što tražim od tebe sljedeće sezone

Niko Kovač
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
01.06.2019.
u 12:43

Bayern je zasad kupio dvojicu fantastičnih braniča, Lucasa Hernandeza i Benjamina Pavarda, ali će Kovaču morati pronaći adekvatne zamjene za Arjena Robbena i Francka Riberyja.

Karl-Heinz Rummenigge, izvršni predsjednik Bayerna, još jedanput je potvrdio da će dvostruki slavljenik Niko Kovač ostati na čelu  klupe bavarskoga kluba, ali tek što su trofeji odloženi u tribine, poručio je što očekuje sljedeće sezone.

Podsjetimo, hrvatski je strateg osvojio prvenstvo i Njemački kup, pa je sada na potezu uprava koja Kovaču mora u ruke dati momčad sposobnu za najveće domete. 

Bayern je zasad kupio dvojicu fantastičnih braniča, Lucasa Hernandeza i Benjamina Pavarda, ali će mu morati pronaći adekvatne zamjene za Arjena Robbena i Francka Riberyja.

Zasad su za te pozicije istaknuta dvojica kandidata, Leroy Sane i Paulo Dybala, ali transfera još nema i trenutačno samo govorimo o  nagađanjima.

- Ne znam klub na svijetu koji bi otpustio trenera nakon osvajanja dvostruke krune - kazao je Rummenigge za Spiegel, pa pronašao izgovor zašto nije iskazao javnu podršku Kovaču kada mu je to najviše trebalo. 

- Htio sam da se momčad usredotoči na zajednički cilj - odvratio je izvršni predsjednik, te već u nastavku rečenice na nekadašnjeg hrvatskog izbornika stavio novi pritisak:

- Želim da Bayern ubuduće igra spektakularan nogomet, baš kao što je igrao pod Louisom van Gaalom, Juppom Heynckesom i Pepom Guardiolom. Tu mora biti ponešto tika-take.

Uspjeh je dio klupskog DNA, nametnuli smo sami sebi pritisak i svatko tko radi u Bayernu se mora s time znati nositi. Niki je to jasno. Uostalom, ovdje je već bio kao igrač - zaključio je Rummenige.



 

Ključne riječi

Komentara 17

Avatar Mario1000
Mario1000
14:03 01.06.2019.

Ovo zutilo pise vec godinu dana da kovac odlazi i sad su pritnali poraz i svoje dezinformacije

BA
ban
14:20 01.06.2019.

rumeni sjedi visoko i namjerno se pravio vazan. nije tvrdoglav pa se brzo opametio...prije ce niko njemu dati otkaz, nego li on niki.

HE
herojulice
12:58 01.06.2019.

Niko ti si sada taj koji bira. Ukoliko ti se ova njuška ne sviđa ima i drugih koji bi te vidjeli u vodstvu svoje klupe a Rumeni Ge nek nađe nekog drugog za iživljavanje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije