Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ništa od Mandže

Rummenige javno dao do znanja Kovaču što mora ostvariti sljedeće sezone

Niko Kovač
Foto: DPA/Pixsell
1/8
16.07.2019.
u 14:07

Izvršni direktor Bayerna kategoričio je naveo da Bayern ne misli kupovati Mandžukića

Izvršni direktor Bayerna Karl-Heinz Rummenigge nastavio je s prošlogodišnjom praksom davanja zadaća Niki Kovaču preko medija. Upravo mu je objasnio što se od njega očekuje u narednoj sezoni, pa istaknuo da su ciljevi dvostruka kruna u Njemačkoj i minimalno četvrtfinale Lige prvaka.

Možda hrvatski strateg sve to i ostvari ako mu se uprava smiluje i složi momčad, ali na nove transfere se još uvijek čeka.  

Podsjetimo, Kovač je zasad dobio dvojicu novih braniča i jednog mlađahnog napadača - Lucasa Hernandeza, Benjamina Pavarda i Janna-Fietea Arpa - ali ne i adekvatne zamjene za Francka Riberyja, Arjena Robbena i Jamesa Rodrigueza.

Bayern tu još od početka prijelaznoga roka luta, te je veliko pitanje hoće li doći do bilo koga iz lepeze željenih igrača, a to su Leroy Sane, Ousmane Dembele i Callum Hudson-Odoi.

Zapravo, Kovač je na krilnim pozicijama spao na Kingsleyja Comana i Sergea Gnabryja, dvojicu igrača koji sigurno neće moći istrčati čitavu sezonu sami na tri kolosijeka, ali Rummenigge kao da tu ozbiljan problem ne vidi.

- Imamo jako dobru momčad. Ne vidim puno bolju obranu u Europi, a super je i sve što možemo ponuditi u napadu - kazao je izvršni direktor, pa ipak priznao da Bayernu treba još jedan transfer.

Taj zasigurno neće biti Mario Mandžukić, a Rummenigge je tu odluku obranio sljedećim riječima:

- Imamo odlične krilne igrače u Comanu i Gnabryju. Istina, potreban nam je još jedan isključivo iz kvantitativnih razloga,  a u napadu već imamo Lewandowskog s kojim želimo produžiti ugovor.

Što će biti ako se Kovaču ozlijede Coman ili Gnabry, a Coman je tome sklon, nije rekao.

Komentara 2

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
15:50 16.07.2019.

Neka si taj Rumenigić ode u Srbiju osvajati dvostruke krune, orliće, kokarde, tamo će ga voljeti. Sramotno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije