Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Danas s Makedonijom
Povratak na članak

Sad ćemo vidjeti je li Babić trener ili profesor!

Željko Babić pokazao je isto lice nakon sve tri utakmice u skupini. Sa smiješkom nas je dočekao nakon pobjeda nad Bjelorusijom i Islandom, a miran je bio i nakon poraza od Norveške.

Komentari 5

CR
creatordemocratic
11:44 21.01.2016.

Trener ili Profesor? Nek momci odigrajau najbolje sto mogu pa moze i biti Doktor! SRETNO i NAPRIJED HRVATSKA

VL
HA
hajduk1966
11:50 21.01.2016.

Ako odigraju kao protiv Islanda ne treba im Babic uopce Sretno

VL
Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
12:00 21.01.2016.

Kad Francuzi izgube onda se tek zagrijavaju.. malo više vjere u naše, nisu zaboravili igrat.. treba pozitive

VL
DU
Deleted user
11:51 21.01.2016.

Raspast će se kao i slovenci jučer......nažalost ovaj trener i ovaj stručni štab dolazi iz miljea koji je vladao zadnjih 4 godine....onoga podvornog ultraliberalnog i nepatriotskog miljea.....a pobjeđivati znači biti svoj ponosan biti hrvat....!

VL
Avatar Django
Django
20:04 21.01.2016.

Mili moji,ako je vjerovati programu objavljenom na svojoj web stranici, radmanovizija u terminu kada igraju Hrvatska i Makedonija prenosi vaterpolo susret između Mađarske i Crne gore. Što reći!!??

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.