Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLAZAK ILI NE?

Rukometni stručnjaci složni: Lino ovo nije smio napraviti, ne sada, Hrvatska još živi!

Zagreb: Okupljanje zlatnih rukometaša olimpijaca povodom 15 godina od osvajanja olimpijskog zlata u Ateni
Matija Habljak/PIXSELL
23.01.2021.
u 22:23

- Ostaje još jedna utakmica. Što s tim? Ako mi izgubimo, Katar pobijedi, oni idu dalje, dat će sve od sebe. I igrači gledaju, sigurno ih je okrznuo, sve oni vide, nisu glupi. Mislim da mu je ovo najveća pogreška u karijeri

Odluka Line Červara je sve šokirala pa tako i sugovornike RTL-ovih emisija.

Petar Metličić smatra da je loš tajming. 

- Totalno promašen tajming, to je moje osobno mišljenje. Preuzeo je odgovornost, to je super, na tome mu svaka čast. Ali dati ovakvu izjavu dok je Hrvatska još živa, jednostano... Što ako dođemo u četvrtfinale, polufinale... Što onda? Mislim da bi on trebao biti zadnji koji napušta ovaj brod. 

- Ostaje još jedna utakmica. Što s tim? Ako mi izgubimo, Katar pobijedi, oni idu dalje, dat će sve od sebe. Oni nisu ništa lošiji od Argentine. I igrači i gledaju i čitaju, sigurno ih je okrznuo, sve oni vide, nisu glupi. Mislim da mu je ovo najveća pogreška u karijeri. Ne govorimo o utakmici... 

Drago Vuković je u šoku jer još možemo proći.

Slažem se u potpunosti da ovo nije dobar tajming, mi imamo još šanse proći. Ja se osobno pitam kako ćeš motivirati ekipu protiv Danske? Davati ovakve izjave dok nisi ispao, dok još imaš šansu proći i biti prvak...  Loš je ternutak bio ove izjave. 

Goran Šprem je još uvijek optimist.

- Lino je naš najveći trener. ali danas je napravio pogrešku. Meni se nije dogodilo da me trener napusti usred turnira. Mi nismo još uvijek ispali, druge su reprezentacije isto tako loše igrale i Francuzi su završavali 10. pa nisu glave samo tako padale. Ali kad ju ti ovako ponudiš.. Čini mi se kao da si odgurnio reprezentaciju, ostavio ih na cjedilu, znam da to nije mislio... Ali mi još uvijek imamo šansu postati svjetski prvaci. Ako je to stvarno kraj, ni Lino ni javnost nisu zaslužili da tako  završi. Ali stvarno, jako teške riječi.

- Trenutno je napravio gaf koji će ga pratiti. Njegove rezultate ne može uprljati ništa, mislim da će rijetko tko ponoviti što je on napravio, ali jednostavno taj tajmin i način na koji je to napravio je pogreška. 

- Moramo sada imati sreće da Katar pobijedi Argentinu, ali i dići svoju igru za jedno pet nivoa -smatra on. 

Ključne riječi

Komentara 29

DU
Deleted user
22:32 23.01.2021.

Možda tajming i nije dobar, jer dečkima ostaje još jedna važna utakmica. No, neću plakati kad ode, dapače, dosta ga je bilo, ima mlađih koji mogu preuzeti ulogu izbornika, pa čak i ovi gosti u studiju. Ima puno bivših reprezentativaca kojima skidam kapu na igrama, bili bi i dobri treneri, izbornici...

HR
hr76
22:54 23.01.2021.

Zauvijek zaboravi na igru sedam na šest, i bit ćemo svjetski prvaci, i to već ove godine!

DU
Deleted user
22:35 23.01.2021.

Ma koje šanse za prolaz imamo? Nikakve jer danci gaze sve redom i puno su bolji nego makar bi igrali otpušteni s drugom ekipom. Isto takva situacija je bila 2019 godine na SP gdje je Francuska već bila gotova za za četvrtfinal i s porazom ali za inat je ipak nas dobila.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije