Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi izazov

Rukometna vratarka Helena Šegota potpisala za Málagu

Lopta
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
01.07.2017.
u 15:30

"Premda sam mlada, zadnjih sam godina bila u prvoj postavi jednog od najvažnijih hrvatskih klubova, pa vjerujem da mogu doprinijeti svojim iskustvom", izjavila je Helena Šegota

Rukometna vratarka riječkog Zameta Helena Šegota (22) potpisala je ugovor sa španjolskim prvoligašem Rincón Fertilidadom iz Málage.

“Sretna sam što sam došla u Málagu, uvijek mi se činila lijepim gradom za živjeti. Rincón Fertilidad je klub koji napreduje iz sezone u sezonu. Premda sam mlada, zadnjih sam godina bila u prvoj postavi jednog od najvažnijih hrvatskih klubova, pa vjerujem da mogu doprinijeti svojim iskustvom", izjavila je Helena Šegota, koja je u petak potpisala ugovor sa španjolskim prvoligašem.

 U protekloj sezoni Rincón Fertilidad Málaga završio je na 4. mjestu među 14 klubova Prve španjolske lige, a trener Diego Carrasco ističe: “Prošle sezone smo zbog ozljeda rijetko kada na jednoj utakmici imali obje vratarke zdrave. Osim toga, Helena Šegota se uklapa u momčad, mlada je ali iskusna, pa sada na golu imamo istinsko bogatstvo".

 Šegoti, koja je bila hrvatska reprezentativka u nacionalnoj ekipi do 21 godine, na vratarskoj poziciji će konkurirati Virginia Fernández Robles i Ana Marín.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije