Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STIŽE POJAČANJE

Rukometna transfer bomba: U Zagrebu od ljeta trostruki osvajač Lige prvaka

Srecko Niketic/PIXSELL
19.01.2021.
u 20:57

Čini se kako je jedan dio tandema Mali i Manji (Čupić, Štrlek) otkrio kako se vraća u hrvatskog prvaka.

U jeku Svjetskog rukometnog prvenstva u Egiptu Hrvatska je odigrala svoju posljednju utakmicu prvoga dijela protiv uvijek neugodnog Katara i slavila 26:24.

Neuništivi Duvnjak, hrabri Martinović, povratnici Štrlek i Čupić... Imamo se mi s kim pokazati. A upravo ovaj potonji povratnik među Kauboje, Ivan Čupić, jedna je od legendi naše reprezentacije i domaćeg rukometa općenito.

Podsjetimo, Čupić se nakon Eura 2018. u Hrvatskoj oprostio od reprezentacije, a onda se krajem prošle godine ponovno vratio na poziv Line Červara.

Kao član hrvatske rukometne reprezentacije je na Europskom prvenstvu u Norveškoj 2008. i u Austriji 2010. te Svjetskom prvenstvu u Hrvatskoj 2009. osvojio srebrne medalje. Bronce je uzimao u Španjolskoj 2013., Srbiji 2012. i Poljskoj 2016. kao i na OI u Londonu 2012. Iste je godine proglašen hrvatskim rukometašem godine.

Popularni Čupko je trostruki osvajač Lige prvaka, jednom s Kielceom i dva puta s Vardarom čiji je i danas član, no čini se, ne zadugo.

Naime, kako doznajemo iz hrvatskih rukometnih krugova, legendarno desno krilo bi uskoro trebalo obući dres PPD Zagreba nakon pet godina provedenih u Skopju. Dao je to naslutiti i sam Čupko pred utakmicu s Katrom.

U prilogu RTL televizije 'Ej dragi, Drago je' u kojemu još jedan poznati hrvatski rukometaš, Splićanin Drago Vuković zove naše reprezentativce u Egipat te u ulozi novinara postavlja pitanja na koja oni odgovaraju. Ovoga je puta sugovornik bio upravo Čupić, a na Dragino pitanje 'Kiel ili Zagreb' Čupko se pomalo zbunio pa odgovorio:

- Daj nemoj, ne mogu. Nemam komentara. Čekaj 1.2., eto tako, čekaj 1.2.

Čini se kako je jedan dio tandema Mali i Manji (Čupić, Štrlek) otkrio kako se vraća u hrvatskog prvaka.

Bude li to tako, bit će on drugi novi reprezentativac u redovima Zagrebaša od ljeta. Naime, ranije su Plinari javili kako će im se od ljeta pridružiti i naš stasiti pivot Željko Musa.

>> Pogledajte razgovor sa Silvijem Ivandijom

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije