Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U STUDIJU VEČERNJEG TV-A

Rukometna legenda najavljuje polufinale: 'Kao da je netko pustio nezadrživu zvijer na teren'

Zvonirmi Bilić
Foto: Vecernji.hr
1/2
24.01.2020.
u 14:49

- Volio bih Slovence. Ne zbog toga što su nam susjedi nego što imaju dobru momčad i igraju dobro - kaže Zvonimir Bilić o tome koga bi želio u eventualnom finalu

Nekadašnji sjajni rukometaš Zagreba i hrvatske reprezentacije Zvonimir Bilić bio je gost u studiju Večernjeg TV-a gdje je najavio večerašnji susret s Norveškom u polufinalu Europskog prvenstva.

- Očekivao sam uoči natjecanja da će Hrvatska biti u polufinalu jer osim Njemačke i Španjolske nismo imali ozbiljnijeg protivnika - rekao je Bilić.

Može li Hrvatska do medalje?

- Bit će teško, ali možemo. Imamo odlične vratare i obranu - rekao je Bilić te naglasio:

- Sve četiri ekipe u polufinalu sigurno vrijede. Norvežani su, da tako kažem, domaćini i imat će dobru podršku, a tribine će biti popunjene. Norvežani su brza ekipa i to će biti dosta nezgodno jer su kažnjavali sve promašaje i izgubljene lopte. No, vjerujem da nas naša obrana može odvesti u finale.

Koga bi volio za protivnika u finalu ako prođemo?

- Volio bih Slovence. Ne zbog toga što su nam susjedi nego što imaju dobru momčad i igraju dobro.

Tko mu se od mlađih hrvatskih igrača svidio?

- Kad gledate Šipića, to je kao da gledate nezadrživu zvijer na terenu, netko ju je pustio. Taj dečko stvarno djeluje moćno na terenu. Mamić bi po meni trebao više igrati, Cindrić je moćan, Karačić je odličan... Samo je pitanje koliko ćemo se posložiti u napadačkom dijelu - zaključio je Bilić.

>> Što je još rekao Zvonimir Bilić, pogledajte u videu

Ključne riječi

Komentara 7

MI
milemiler
16:25 24.01.2020.

Norvezani nemaju pojma da igraju protiv Hercegovaca zamaskiranih u Dalmatince.

KU
Kultura
15:02 24.01.2020.

Dobit ce hercegovci, bolji su od norvezana

Avatar BettyWN84
BettyWN84
16:41 16.02.2020.

Potрuno sam golа. Želiš vidjeti fоtоgrafiju? -- www.Kisstok.com

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije