Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gostovanje kod vrha
Povratak na članak

Pogledajte što su Plenković, Milanović i Jandroković rekli brončanim rukometašicama

"Hvala vam na radosti igre, jer je sport prije svega igra, ljubav i strast, a tek onda država i nacija", dodao je Milanović.

Komentari 9

ĆA
ĆanotaKrljo
18:40 21.12.2020.

Eh da ste se sjetili da CURAMA donirate samo jedan posjet Slovenskoj 9.... Svaka bi si osigurala po stan u užem centru...a mogle bi si od ostatka kupit i opremu za treniranje-da ne strijepe hoće li im matični klub moćć kupit nove patike u sledećoj godini !!!

VL
LU
Ludwik
18:41 21.12.2020.

Za koga će hadezeovci navijati kad naše cure budu igrale protiv Srbije? Da li će za vrijeme te utakmice izabrati Hrvatsku ili će navijati sa svjetonazorskim bratom Miloradom za njegove miljenice kao što to rade u političkom životu? Nema smisla da čitavo vrijeme koaliraju sa Miloradom, a onda navijaju protiv njegove reprezentacije!

VL
VK
vječni krojf
15:24 22.12.2020.

Plenković sada opet može nešto zabrljati,sada su ga opet rukometašice podigle.

VL
Avatar magistarlumen
magistarlumen
18:27 21.12.2020.

od lijepih riječi se ne živi, zašto ne bi ministrica našla barem jednu ambasadorsku plaću za te cure, da imaju za miraz

VL
Avatar Barba
Barba
17:50 21.12.2020.

Najtrofejniji sport je veslanje. Našim Kraljicama sve čestitke i naklon do poda.

VL
HE
Hejterkojimrzisve
17:45 21.12.2020.

Sve 5 i svaka na mjestu. Jedino sto fali je politicka osuda hrvatskih medija kako pisanih, tako i nenarodne HRT.

VL
DU
Dudek
18:27 21.12.2020.

A, ti Svetg Duje šta imaju ovi iz vlade nekome savjete davati! Nisu sposobni ni Koze čuvati. Imamo još šort koi nas vesei i zaboravimo sve nevolje par dana. Došli da nam vide naše borbene cure. Sad i nji sigunoi siguno bi prodali za proviziju. E, neće ići ndamo ih nikomu. Naš pnos naše cviće. Cure hvala vam št smo uživali s VAMA u pbjedi!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.