Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STIŽU U PONOĆ

Rukometaši se već sutra vraćaju u Hrvatsku! Sprema se doček u Mostaru i Zagrebu

Hrvatska - Norveška
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/8
25.01.2020.
u 15:25

Kauboji će se nakon dodjele medalja u Tele2 Areni zaputiti u zračnu luku. Oko 22 sata će poletjeti za Hrvatsku, dok bi u Zračnoj luci Franjo Tuđman trebali biti oko ponoći.

Hrvatska rukometna reprezentacija sutra u Stockholmu od 16:30 protiv Španjolske igra finale Europskog prvenstva. Izabranici Line Červara neće prespavati u Švedskoj, nego se isti dan vraćaju u Hrvatsku.

Kauboji će se nakon dodjele medalja u Tele2 Areni zaputiti u zračnu luku. Oko 22 sata će poletjeti za Hrvatsku, dok bi u Zračnoj luci Franjo Tuđman trebali biti oko ponoći.

Za očekivati je da će se onda i proslava s navijačima na Trgu bana Jelačića premjestiti za ponedjeljak.

Dodajmo i da se proslava uspjeha na Euru priprema u Mostaru. U ponedjeljak od 19 sati na Vojničko igralište priredit će se doček hercegovačkom dijelu hrvatske reprezentacije. Čak četvorica naših reprezentativaca rođena su u Mostaru - Igor Karačić, Marin Šego, Marino Marić i Željko Musa.

No, naši se rukometaši prije svega moraju dobro odmoriti nakon dramatičnog i iscrpljujućeg polufinala s Norveškom i dati sve od sebe u finalu. Do sada smo tri puta igrali finala europskih prvenstava, ali zlato još nemamo. Neka treća bude sreća.

>> Pogledajte što je Lino Červar rekao uoči finala

>> A pogledajte što je rekao i Domagoj Duvnjak

Komentara 29

Avatar ninja111
ninja111
16:16 25.01.2020.

Zašto doček u Mostaru, pa igra hrvatska reprezentacija a ne bosanska?

Avatar opara1
opara1
16:42 25.01.2020.

Obijektivno , brzo ,, ali nisu dobili koncesiju šteta <<< nije prvi puta

IV
ivanbalic
06:30 26.01.2020.

Zasto ti "mostarci-ercegovici"ne igraju za svoju maticnu drzavu,ali ne kaze se dzaba,jednom izdajnik,uvjek izdajnik

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije