Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rukomet na pijesku

Atraktivne cure na vrućem jarunskom pijesku

Rukomet na pijesku
Foto: Igor Kralj/Pixsell
24.06.2017.
u 20:52

Hrvatske rukometašice prvenstvo su završile na devetom mjestu nakon što su bile bolje od Mađarica. Naši rukometaši u polufinalu su izgubili od Rusa te će u nedjelju igrati za brončanu medalju

Zabavno je ovih dana na Jarunu. Uz obalu zagrebačkog jezera igra se Europsko prvenstvo u rukometu na pijesku. U nedjelju završava natjecanje pa je to posljednja prilika vidjeti najbolje reprezentacije.

Hrvatske rukometašice prvenstvo su završile na devetom mjestu nakon što su bile bolje od Mađarica. Naši rukometaši u polufinalu su izgubili od Rusa te će u nedjelju igrati za brončanu medalju.

Rukomet na pijesku je dinamičan sport, a svaka akcija završava atraktivnim potezom. Pogledajte galeriju i sami se uvjerite koliko je zanimljiv...

Rukomet na pijesku
1/17

Komentara 5

Avatar ivo587
ivo587
22:24 24.06.2017.

na slici br 17 se vidi camel toe

Avatar alien79
alien79
21:51 24.06.2017.

Kakva je ovo sisata bedevija u sredini?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije