Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gradski vrt

Rukavini otkaz, Ivo Šušak novi trener Osijeka

Tomislav Rukavina
Foto: Davor Javorović/Pixsell
10.02.2015.
u 08:00

Prema informacijama iz Gradskog vrta Tomislav Rukavina više nije trener prve momčadi, a na klupi će ga naslijediti iskusni vuk Ivo Šušak.

Nakon poraza protiv Zadra (1:3) koji ih je prikovao za dno prvenstvene ljestvice, čelnici Osijeka spas će potražiti u kadrovskim promjenama. Prema informacijama iz Gradskog vrta Tomislav Rukavina više nije trener prve momčadi, a na klupi će ga naslijediti iskusni vuk Ivo Šušak.

Osijekovi čelnici nisu krili razočaranje nakon poraza od Zadra i bacili su se u hitnu potragu za novim šefom struke. Informaciju kako je blizu Osijekove klupe potvrdio je i sam Ivo Šušak.

Zadnji dogovori oko njegova novog angažmana trebali bi biti zgotoljeni do kraja tjedna.

>> Reno na tribini gledao kako je Igor Štimac skockao Zadar

Komentara 1

MO
moslavina9954
12:18 10.02.2015.

Sada više Osječani neće postizati golove u igri.Samo će e e e poentirati! Malo šale, ali ništa Ivo neće napraviti, na žalost,on je svoje istrenirao...Volio bih da Osijek ostane i bude stabilan prvoligaš.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije