Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJATELJSKA

Rukavina zabio, Olić pocrvenio

14.01.2009.
u 19:33

Ante Rukavina zabio je svoj sedmi pogodak za Panathinaikos, ovaj put u osmini finala grčkog kupa. Rukavina je postigao prvi gol u susretu protiv Panthrakikosa, a susret je završio 4:0.

U španjolskoj La Mangi, u kojoj se svojedobno pripremao i Dinamo, sada su Ivica Olić i Mladen Petrić s HSV-om. Jučer su odigrali prijateljsku utakmicu s vodećim klubom Bundeslige, Hoffenheimom. HSV je pobijedio 2:0, za prvi je pogodak asistirao Petrić koji je igrao prvo poluvrijeme. U 64. minuti ušao je Olić, igrao odlično, a onda se sukobio sa suparničkim Carlosom Eduardom pa je sudac u 88. minuti obojicu isključio.

U tom se susretu ozlijedio i BiH-reprezentativac Vedad Ibišević, čini se da je riječ o težoj ozljedi. Josip Šimunić odigrao je svih 90 minuta za Herthu u susretu s Freiburgom (1:1). Sinoć su se u Europi igrale i službene utakmice. Sporting Gijon, za koji je igrao Mate Bilić, izgubio je 2:1 od Valladolida, ali se plasirao u četvrtfinale. U francuskom Liga kupu Vedran Runje branio je za Lens kod PSG-a i izgubio 0:2. Ostali susreti: engleska Premierliga: Manchester United - Wigan 1:0; engleski FA kup: Newcastle - Hull 0:1, Crystal Palace - Leicester 2:1, Southend - Chelsea 1:4; 
Serie A: Roma - Sampdoria 2:0; Talijanski kup: Juventus - Catania 3:0; Španjolski kup: Almeria - Mallorca 1:1, Deportivo - Sevilla 0:3, Espanyol - Poli Ejido 1:0, Betis - Real Union 1:0, Valencia - Racing 3:1 (1:1 nakon 90 minuta), Barcelona - Atletico (M) 2:1.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije