Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTKAZ TEN CATEU

Rukavina i Galinović ostali bez trenera

Mario Galinović
Reuters
08.12.2009.
u 18:11

Grčki nogometni gigant Panathinaikos pomalo neočekivano prekinuo je suradnju s nizozemskim trenerom Henkom Ten Cateom (54).

Bivši pomoćni trener Chelseaja i Barcelone preuzeo je klupu Panathinaikosa u lipnju prošle godine, završio sezonu na drugom mjestu u grčkom prvenstvu, a u trenutku njegova odlaska klub se nalazi na također drugom mjestu ljestvice nakon 13 odigranih kola s bodom zaostatka za liderom Olympiacosom.

"Panathinaikos objavljuje da je nakon sastanka između predsjednika, gospodina Nikolausa Paterasa, i trenera Henka Ten Catea, odlučeno da se raskine međusobna suradnja", poručili su iz atenskog kluba putem internet-stranice.

- Bila mi je čast voditi Panathinaikos i ostvareni rezultati govore u prilog mome dobrome radu. Postavio sam temelje ove momčadi. Poštujem odluku da neki ljudi nisu zadovoljni kompletnom slikom, ali ja i moji pomoćnici smo učinili sve da bismo bili uspješni. Na kraju želim zahvaliti svim navijačima kluba na potpori i želim momčadi da osvoji naslov na kraju sezone – poručio je sada već bivši trener hrvatskih nogometaša Ante Rukavine i Marija Galinovića.

Ten Catea će na klupi Panathinaikosa naslijediti izbornik grčke U21 reprezentacije Nikos Nioplias.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije