Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GRČKA Rukavina uživa u grčkom Panathinaikosu

Rukavina: Grant bi bio dobar Hajdukov potez

13.11.2008.
u 19:47

Sjetit će se mnogi Ćirine prispodobe o peglici, BMW-u i Anti Rukavini. Panathinaikosov napadač u trećem je kolu grčkoga kupa malo “provozao BMW” i drugoligašu Kavali, u pobjedi 3:0, zabio dvaput i jednom asistirao. Bila je to njegova uvjerljivo najbolja igra od dolaska u Grčku, procijenili su tamošnji mediji.

Koliko vas je ta izvedba približila udarnom sastavu?

- Teško je to reći ili bilo što očekivati budući da trener Henk Ten Cate od svoga dolaska stalno rotira dvadesetak igrača i uopće nema pravila. Ponekad su na klupi i Salpigidis, najbolji strijelac, ili Brazilac Gilberto, kapetan Karagounis. Odlično je kad upadnete među 18. No, bez obzira na sve, zadovoljan sam i sretan što mogu igrati i trenirati u takvom kubu. Protiv Kavale je to dobro izgledalo. Odlično sam se nadopunjavao sa Salpigidisom - kazao je Rukavina i nastavio:

- Takav model rotiranja momčadi dobar je jer svi daju maksimum na treninzima i utakmicama želeći se dokazati.

Pratite li zbivanja u Hajduku i napise o Avramu Grantu?

- Teško je procijeniti je li ta opcija dobra ili loša u stručnom smislu. No, svakako bi dolazak Avrama Granta bio dobar marketinški potez za Hajduk. Proveo sam u Hajduku lijepih godinu i pol dana, samo je šteta što nismo ništa osvojili. Bijelima treba dugoročan proces, kvalitetan i sustavan rad. U toj sredini nije lako niti jednom treneru i igraču jer su očekivanja velika, a pritisak još veći kada nema rezultata. Nitko vam ne može jamčiti da ćete biti prvi - istaknuo je Rukavina.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije