Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROKUP

Rudež u posljednjoj sekundi pogodio tricu za rušenje Cedevite

Cedevita
Foto: Daniel Kasap/Pixsell
1/8
12.02.2014.
u 22:28

Cedevitu je srušio Damjan Rudež koji je u posljednjim sekundama utakmice pri rezultatu 74:74 pogodio tricu.

Cedevita je u petom kolu Eurokupa u Domu sportova poražena od Zaragoze sa 77:74 nakon još jednog nevjerojatnog raspleta.

Cedevitu je srušio Damjan Rudež koji je u posljednjim sekundama utakmice pri rezultatu 74:74 pogodio tricu. Prije toga je Cedevita dvije i pol minute do kraja vodila pet razlike, ali joj to nije bilo dovoljno.

Najbolji kod Cedevite bio je Jusuf Nurkić koji je ubacio 18 koševa, dok je Miro Bilan dodao 15. Kod gostiju iz Španjolske najefikasniji je bio Johnatan Tabu s 15 poena.

Poredak: Rytas 3-2, Bešiktaš 3-2, Cedevita 2-3, Zaragoza 2-3.

>> Rudež: Tražio sam Cedevitu 50 ulaznica za svoje navijače

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije