Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vodeći drugoligaš

Rudeš postao filijala kluba koji je igrao u finalu Kupa Uefa

Rudeš
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/6
11.05.2017.
u 17:48

Ugovor o suradnji potpisali smo na 10 godina s opcijom produljenja nakon isteka - objavio je Alaves.

Rudeš, vodeći klub Druge HNL, postao je filijala španjolskog prvoligaša Alavesa, kluba koji je 2001. godine igrao u finalu Kupa Uefa (današnja Europska liga), a trenutačno zauzima 10. mjesto u španjolskom prvenstvu.

Deportivo Alaves na svojim internetskim stranicama priopćio je kako je dogovorio suradnju s klubom čiju seniorsku momčad vodi proslavljeni bivši hrvatski nogometaš Igor Bišćan.

- Klub iz Zagreba postao je naš strateški partner s balkanskog područja. Pomoći ćemo Rudešu oko marketinga, komunikacija, prodaje ulaznica kao i u sportskom segmentu. Ugovor smo potpisali na 10 godina s opcijom produljenja nakon isteka - objavio je Alaves koji će imati pravo prvokupa i potpisivanja igrača Rudeša.

U petak će u Zagreb stići Aritz Kerejeta, generalni direktor Baskonia-Alavés Group, kako bi predstavio projekt suradnje hrvatskog i španjolskog kluba.

Komentara 3

MB
miroslav.bilic
09:30 13.05.2017.

Bolje da je Rudež postao filijala Alaveza, nego Dinama jer bi se močvara od lige samo proširila.

NI
nisiUpravu
19:49 11.05.2017.

Izgleda da su samo zagrebacki klubovi filijale

IH
iron.hide.54966
19:20 11.05.2017.

Bolje i to nego Maminjo i Dinamo!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije