Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kranjčevićeva

Rudeš drugi put ove sezone remizirao s Osijekom

Rudeš - Osijek
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/7
25.09.2017.
u 20:02

U sudačkoj nadoknadi centimetri su dijelili Osijek od potpunog preokreta i tri boda jer je Bočkaj uzdrmao vratnicu

Rudeš je i drugi put ove sezone otkinuo bodove Osijeku. Nakon remija na otvaranju prvenstva u Gradskom vrtu, i u posljednjoj utakmici 10. kola Prve HNL u Kranjčevićevoj ulici završilo je ponovno 1:1.

Osijek je bolje otvorio utakmicu, imali su nekoliko prilika, no Picak je zaustavljao njihove prilike. A onda je stigla 20. minuta i vodstvo domaćina. Za vodstvo Rudeša zabio je Budimir koji nije imao težak zadatak nakon dodavanja Lulića.

U 37. minuti Rudeš je mogao i do 2:0, ali udarac Turčina nakon sjajnog driblinga odlazi pokraj gola.

Osijek je do izjednačenja i boda stigao u 72. minuti kada je nakon ubačaja Bočkaja mrežu domaćina zatresao Alen Grgić. Samo tri minute kasnije Rudeš je mogao do novog vodstva kada je Turčin izašao sam na Malenicu, ali vratar Osijeka ga je nadmudrio.

I onda u sudačkoj nadoknadi centimetri su dijelili Osijek od potpunog preokreta i tri boda jer je Bočkaj uzdrmao vratnicu.

Osijek je četvrti sa 17 bodova, koliko ima i treći Hajduk. Vodeći je Dinamo s 26 bodova, četiri više od druge Rijeke. Rudeš je deveti sa sedam bodova, jednim više od Istre.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije