Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RIJEKA Uoči gostovanja u Kranjčevićoj čekaju odluku za Dinamo

Rubeša: Reda mora biti, neka se ovo napokon riješi

01.11.2008.
u 17:18

U iščekivanju rješenja neodigrane utakmice s Dinamom na Kantridi, nogometaši Rijeke gostuju u Kranjčevićevoj kod Zagreba. Direktoru Rijeke Mariju Rubeši, kao i svima u riječkom nogometnom prvoligašu, dosta je priče o Dinamu, čekaju rješenje, kakvo god bilo.

– Trebalo bi se znati za dan-dva. Ne bih komentirao moguće odluke. Mi bismo, naravno, voljeli pobijediti na terenu, ali tu situaciju treba raščistiti do kraja. Nekakav red treba postojati – rekao je direktor Rubeša.

Reda treba biti, vidjet će se misle li svi tako. Što se Zagreba tiče, trener Robert Rubčić ima nekih problema sa sastavom. Trbušni zid muči Ljubovića, pa i Anasa Sharbinija.

– Nisam optimist što se Ljubovića tiče, Anas je u petak prekinuo trening, nadam se da će biti dobro. Zagreb je neugodan, opasan u napadu, ako zaustavimo Krstanovića i Vugrinca, obavit ćemo 50 posto posla. Karakter momčadi odlučivat će o pobjedniku utakmice – mišljenja je Rubčić.

Za svoju momčad Rijekin strateg kaže da se fizički digla, postoje problemi tehničko-taktičke prirode, ali to se rješava radom.

– Igrači vjeruju u sebe i vjeruju da mogu svakoga pobijediti, a mi smo tu da nađemo način da to i ostvarimo. Svi su maksimalno motivirani, i igrači koji nedostaju su s nama. Ne sumnjam da će dečki odigrati kvalitetno i ostvariti pozitivan rezultat – zaključio je Rijekin trener Robert Rubčić. Rubčićeva desna ruka Zoran Škerjanc smatra da momčad ima kvalitetu, ali da se treba prilagoditi na nove zahtjeve.

– Karakter su pokazali, no tražimo od njih nešto drugačiju igru, napadačku, i treba vremena da se prilagode – poručuje Škerjanc.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije