Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RIJEKA Želimo odigrati utakmicu protiv Dinama

Rubčić: U ždrijebu Kupa mogli proći i gore

30.10.2008.
u 16:34

Rijeka se u Zadru provukla konačnim rezultatom 7:6 nakon izvođenja jedanesteraca u kojima je Radman briljirao i obranio dva udarca s bijele točke domaćina. Time je otvoren put za četvrtinu finala sa Zagrebom.

Ždrijeb Kupa
- Nije da smo sa ždrijebom Kupa nezadovoljni. Svakako smo mogli proći i gore. Mi se jesmo nadali Cibaliji ili Zagori, njih vjerujemo da bi svakako prošli, dok je Zagreb neugodniji. Ipak, očekujem prolazak dalje. - rekao nam je Rijekin trener Robert Rubčić.

Rijeka će se ove jeseni svakako naigrati protiv Zagreba. Prva ih utakmica očekuje 2. studenog u Kranjčevićevoj, kada će se boriti za mjesto u ligi. Potom ih 12. očekuje susret u prvoj utakmici Kupa, uz domaćinstvo Rijeke na Kantidi, te uzvrat 26. studenog, opet u Kranjčevićevoj.

Odgoda s Dinamom
- U ligi bi Zagreb protiv Rijeke mogao zaigrati žestoko, jer se mora vaditi nakon dva slaba domaća rezultata. Ta će nam utakmica biti i konačni test prije Kupa, iako ne i manje bitna. Naši su prioriteti visoka pozicija u prvenstvu i finale Kupa. - dodaje Rubčić.

Osvrnuo se i na odgođenu utakmicu protiv Dinama.
- Nama je izazov igrati protiv Dinama. Kao čovjeku mi je žao svakog tko se razboli, ali moglo se to riješiti i na drugi način; Dinamo ima velik fond igrača i ta je utakmica trebala biti odigrana. Što se golmana tiče, pa i Rijeka po potrebi igra s trećim golmanom, neshvatljivo mi je da to može biti razlog - osvrnuo se na Dinamovu nemogućnost igranja bez vratara i dodao:

- Bez obzira što se odlučilo mi ćemo to poštovati. Ja osobno želim 3:0, ali ne za zelenim stolom nego na terenu, na Kantridi! Mi želimo odigrati tu utakmicu - zaključio je Rubčić.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije