Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JADRANSKI DERBI

Rubčić protiv Hajduka ide po pobjedu, Fernandez starta

14.11.2008.
u 14:36

Nogometaši Rijeke zgusnuti raspored igranja nastavljaju gostovanjem na Poljudu. Iako su u susretu sa Zagrebom propustili dva pogotka prednosti, na Kantridi uoči jadranskog derbija ne nedostaje optimizma.

– Igrači su se borili, nema im se što zamjeriti, a rezultat je druga priča. Uvjeti su bili nenormalni, a oni su dali maksimum i to mi je jamstvo da u Splitu mogu puno napraviti. Pod velikim sam pritiskom, ali ne bojim. Igrači su mirni, znaju da mogu, što je trenutačno i najvažnije - poručio je trener Riječana Robert Rubčić.

Rijekin strateg optimizam dijelom temelji i na tomu što je njegova momčad dosad bolje igrala na gostujućim terenima.

– Ključno je za uspjeh zaustavljanje Hajdukova veznog reda, Skoke, Andrića i Ibričića, te pritisak Matka i braće Sharbini na zadnji red bijelih. Vjerujem da možemo pobijediti, ali bio bih zadovoljan i neodlučenim - dodaje Rubčić.

Da je razmjena mišljenja u svlačionici nakon sramotnog poraza od Intera donijela ploda vidjelo se uodnosu prema igri na utakmici sa Zagrebom. Hajduk, čiju momčad Rubčić smatra trenutačno najboljom u ligi, igra napadački, što je dovoljan motiv riječkim bijelima.

Što se sastava tiče, Novaković će igrati na desnom boku, na kojemu je u srijedu zamijenio ozlijeđenog Ljubovića, a Argentinac Fernandez, koji je u susretu sa Zagrebom prvi put igrao od prve minute, zadovoljio je stručni stožer te će i sutra igrati od početka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije