Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novinske redakcije

RTL pobjednik turnira, Večernji list osvojio drugo mjesto

Turnir novinskih redakcija
Foto: vl
1/6
18.05.2018.
u 12:41

Turnir novinskih redakcija poslužio je za predstavljanje natjecanja Trofej Dinamo koje će se ove godine, osim u Zagrebu, održati u Ivanić Gradu, Kutini i Bjelovaru

Jučer je pred ulazom u Muzej suvremenih umjetnosti odigran revijalni turnir na kojem su sudjelovale zagrebačke novinske redakcije i posebni gosti - kazalište Kerempuh te domaćin natjecanja ekipa MSU-a.

Turnir je osvojila momčad RTL televizije koja je u finalu svladala Večernji list, a treće mjesto osvojila je momčad MSU-a koja je svladala N1 televiziju.

Od ostalih redakcija na turniru su sudjelovali Nova TV, HRT, Index.hr, Germanijak.hr i SportKlub.

Turnir novinskih redakcija poslužio je za predstavljanje natjecanja Trofej Dinamo koje će se ove godine, osim u Zagrebu, održati u Ivanić Gradu, Kutini i Bjelovaru, uz seniorski dodani su turniri za žene i veterane, a nagradni fond popeo se na 170 tisuća kuna. 

Turnir novinskih redakcija
1/6

Prvi turnir počinje 28. svibnja, a igra se na Črnomercu u spomen na prerano preminulog Matu Čuljaka. Sve informacije o Trofeju Dinamo mogu se pronaći na službenoj stranici natjecanja.

Organizator Trofeja Dinamo je Futsal Dinamo koji sutra u Kutiji šibica (SD Trešnjevka) igra prvu utakmicu polufinala prvenstva Hrvatske protiv Novog Vremena iz Makarske. Dvoboj počinje u 19:30, a u međusobnim susretima odigranima u regularnom dijelu sezone Futsal Dinamo je slavio u Makarskoj 4:1, dok je dvoboj u Zagrebu završio 2:2.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije