Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Provokativni Jusuf

Rozić: Neka Nurkiću kupe bonton, tko zna je li on završio školu

marin rozić
06.02.2014.
u 09:32

– Ja sam svojim suigračima rekao da ne nasjedaju na te provokacije i da košarkaši Cibone moraju biti gospoda. Očito je taj dečko željan dodatne pažnje

Nurkićev “Naprijed, Grobari” na dan utakmice između Cibone i Partizana nije naišao na simpatije poklonika Cibone. Već drugi gaf Cedevitina centra na društvenim mrežama polako ga gura među proturječne sportaše.

– Ja sam svojim suigračima rekao da ne nasjedaju na te provokacije i da košarkaši Cibone moraju biti gospoda. Očito je taj dečko željan dodatne pažnje. Svi ga sada osuđuju, no njemu treba pomoći. Pitanje je je li on uopće završio srednju školu, a i vrlo je mlad otišao od kuće, nije se formirao uz roditelje pa ga treba razumjeti. Ne bi bilo loše da mu gospoda iz njegova kluba kupe bonton – kazao je Marin Rozić.

Na Rozićevu primjedbu o tome kako lijepom ponašanju Jusufa Nurkića netko tek treba naučiti, cedevitaši odgovaraju: “Što se on javlja, pa on je namjerno udario laktom Tomislava Zubčića”. Pomislili smo da o tome neće htjeti pričati, no on je spremno rekao:

– O tome se dvoboju puno raspreda, podigla se prašina, a to je bila refleksna reakcija, a ne namjera. U tom sam trenutku tako reagirao, no tko zna koliko ću ja još takvih laktova primiti u karijeri, a i već jesam. Tomislav Zubčić bio mi je godinama cimer i drago mi je da je sada kod dobrog trenera, kod Repeše. Nije u tome bilo nimalo zlobe, riječ je o klasičnom žaru borbe.

>>Košarkaš Cedevite Nurkić: Ajmo, Grobari! Uskoro demonstracija košarke

Ključne riječi

Komentara 8

LI
Lisabon
10:29 06.02.2014.

Draga gospodo iz Cedevite.Pa jeli moguce da umjesto osudjivanja ponasanja vaseg igraca zbog izuzetno nesportskog da ne kazem glupog gafa ,vi pricate o laktu Rozica????????????jednostavno nemogu vjerovati da je to istina.Ako je zasluzujete prijezir.Sramota.

PE
perxxx
13:09 06.02.2014.

ej moj jusfe...zasto nisi bijo u sibeniku znas da bi dobijo porciju zvizduka a tako ce ti bidi i protiv zvezde

RE
renda
12:27 06.02.2014.

A ko je taj "nurkić" ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije