Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROSLAVLJENI IRAC:

Zlatan Ibrahimović je bolji od mene, ali ja sam ipak zgodniji

Zlatan Ibrahimović
Foto: Facebook
1/2
24.03.2016.
u 17:45

'Igrač je s karakterom, veliki momak. Nije sramežljiv i prilično je samouvjeren. Važna je karika Švedske i morat ćemo posebno paziti na njega.'

Irska će Europsko prvenstvo u Francuskoj otvoriti protiv Švedske, a pomoćnik irske reprezentacije Roy Keane ima samo riječ hvale za najveću prijetnju Zlatana Ibrahimovića. Ipak, u jednoj stvari se smatra boljim od njega.

– Mislim da sam zgodniji od njega. On je dobar igrač, uz kojeg bi bili sretni da igrate. On je jako, jako dobar. Gledao sam nedavno uživo, pogledao neke utakmice Lige prvaka na televiziji, a čuo spekulacije o transferu u Englesku – rekao je Keane pa dodao:

– Igrač je s karakterom, veliki momak. Nije sramežljiv i prilično je samouvjeren. Važna je karika Švedske i morat ćemo posebno paziti na njega – zaključio je Keane.

>> Zlatan Ibrahimović mi je uništio karijeru

Komentara 1

AN
Andreeejjj
22:33 24.03.2016.

IBRAKADABRA je kraaalj i NO 1 :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije