Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U iščekivanju borbe

Roy Jones Jr.: Mayweather će morati izbaciti Pacquiaoa iz ringa, ako želi pobjedu!

Floyd Mayweather
Reuters (Ilustracija)
20.03.2015.
u 10:43

Pobjednik povijesnog dvoboja koji je zakazan za 2. svibnja će postati WBA, WBC, WBO i The Ring prvak svijeta

Ako ste fan Floyda Mayweathera jr., onda za vas imamo dobre vijesti koje su izašle iz usta slavnog Roy Jones Jr-a, piše Fight Site. Jones smatra kako je svjetski prvak danas kudikamo opasniji danas nego prije par godina, kada se smatralo da je na vrhuncu svoje karijere. Jer Mayweather danas na leđima ima čak 38 godina što je za niže boksačke kategoriji prilična brojka...

"Činjenica jest da Mayweather danas može napraviti mnogo više stvari s 38 godina nego kada je imao 28. Time je opasniji. Oduvijek je bio sjajan udarač, ali to nikada nije morao koristiti zato što je toliko bio bolji od drugih, a bio je i veći atleta od većine protivnika. Zato nikada nije trebao ovisiti o snazi svog udarca", potvrđuje svoje razmišljanje Roy Jones Jr. i dodaje:

"Pacquiao misli da će ga velikim brojem udaraca izraditi i da se neće morati brinuti oko snage Mayweathera s obzirom da je nije pretjerano upotrebljavao u prošlosti. No, sada, kako je stariji, upotrijebit će svoju snagu i to će biti najveći problem za Pacquiaoa. Zato što po meni, jedini način da pobijedi Pacquiaoa, jest da ga izbaci iz ringa."

Jones jr. je boksačku karijeru zaključio s 60-8 profesionalnim "scoreom" te je uhvatio čitav niz najvećih boksačkih titula u raznim kategorijama. Pobjednik povijesnog dvoboja koji je zakazan za 2. svibnja će postati WBA, WBC, WBO i The Ring prvak svijeta.

>>Tyson: Manny će pošteno izudarati Floyda!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije