Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMIJERA Giovanni Rosso prvi će put zaigrati u Hajdukovu dresu

Rosso sutra igra za bijele, sedam mjeseci nakon sklapanja ugovora

26.01.2009.
u 17:44

Kakvo je to ugodno buđenje u hotelu Kremlin bilo! Nakon noći i oluje koja je kišu nanosila gotovo u sobe, jutro je u Antalyu donijelo sunce, mir i tišinu. A Splićani danas igraju prvu pripremnu utakmicu u Turskoj, Hajduku će se suprotstaviti kineski klub Šangaj.

- Igrat će momčad koja je igrala u posljednjem kolu prvenstva protiv Šibenika. Jedino ću Rubila poštedjeti, još osjeća posljedice bolesti, pa će na njegovoj poziciji igrati Jertec. Protiv Šangaja ne očekujem veliku igru, važno je da budemo disciplinirani - kaže Miše.

Dakle, protiv prosječne kineske momčadi, čiji igrači trče kao navijeni, igrat će: Subašić - Jertec, J. Buljat, Pandža, Strinić - M. Buljat, Skoko, Andrić, Gabrić - Ibričić, Kalinić.

Vrijedi napomenuti da će dvoboj protiv Kineza biti premijera Giovannija Rossa u Hajdukovu dresu. Rosso je o tome maštao još od dječačkih dana, struka bijelih oduševljena je kako prekaljeni veteran odrađuje pripreme. Rosso odmila ima nadimak Jevrej.

Naravno, i u Turskoj se prate aktivnosti glavnih rivala.

- Dovođenje Roberta Kovača odlična je stvar za Dinamo, ali to me ne uznemirava. Za hrvatski nogomet je dobro što tako kvalitetan igrač dolazi u našu ligu - rekao je Miše.

Od Kovačeva dolaska treneru bijelih je ipak važnije da Hajduk 22. veljače, kada Dinamo dolazi na Poljud, bude u vrhunskoj formi.

- Moramo igrati još više napadački - kaže Miše.

Ante Šerić, kojega Splićani priželjkuju, u srijedu stiže u Antalyu. Ali ne da se priključi Hajduku, već stiže s Bešiktašem na kup-utakmicu protiv Antalyaspora. No, tko zna, možda se i ne vrati u Carigrad.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije