Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRETRČAO 11 KILOMETARA

Rooney: Svi su se čudili kako Giggs može toliko trčati

Ryan Giggs
Foto: Reuters (Ilustracija)
28.11.2013.
u 20:04

– Kada ga gledam kakvom lakoćom igra, i ja sam u čudu. Siguran sam da ću u tim godinama utakmice gledati samo na tribini i pred televizorom - rekao je Rooney o Giggsu.

Manchester United je u Leverkusenu deklasirao Bayer sa 5:0 i nanio im prvi domaći poraz u Ligi prvaka nakon 11 godina, a prva zvijezda utakmice, iako nije zabio gol, bio je Ryan Giggs. Čovjek koji će danas napuniti točno 40 godina bio je ponajbolji na terenu, dirigirao je igrom Uniteda.

– Ove sezone odigrao sam nekoliko loših utakmica pa su mnogi govorili da sam već trebao biti u mirovini. No sada sam im dokazao da griješe – rekao je Giggs nakon utakmice.

Zanimljivo, na utakmici je pretrčao čak 11 kilometara.

– Igrači Bayera prilazili su mi i čudili se kako Giggs još može toliko trčati – otkrio je Wayne Rooney i dodao:

– Kada ga gledam kakvom lakoćom igra, i ja sam u čudu. Siguran sam da ću u tim godinama utakmice gledati samo na tribini i pred televizorom.

Inače, Giggs je sa 39 godina i 364 dana uvjerljivo najstariji igrač koji je zaigrao u Ligi prvaka. Prvi iza njega je Ferenc Puškaš koji je 1966. godine u dresu Real Madrida protiv Partizana zaigrao sa 39 godina i 39 dana. A rekorder je i po broju nastupa u Ligi prvaka (148) te je i najstariji koji je bio strijelac (37 godina i 289 dana u utakmici protiv Benfice u srpnju 2011. godine).

>> United uništio Bayer, Real s igračem manje zabio četiri gola

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije