Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivši kapetan

Rooney se vraća u englesku reprezentaciju na jednu utakmicu

2016 Christmas Sport Package File photo dated 10-10-2016 of England's Wayne Rooney Mike Egerton  Photo: Press Association/PIXSELL
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
05.11.2018.
u 07:04

Sretan sam i ponosan što ću ponovo odjenuti dres engleske reprezentacije i zaigrati na s Wembleyju - kazao je Rooney

Bivši kapetan engleske nogometne reprezentacije Wayne Rooney (33) vratit će se u nacionalnu vrstu na jednu utakmicu, u prijateljskom susretu protiv reprezentacije SAD koja će se igrati 15. studenog.

- Sretan sam i ponosan što ću ponovo odjenuti dres engleske reprezentacije i zaigrati na s Wembleyju - kazao je Rooney koji se od reprezentacije oprostio u studenom 2016. godine.

>> Pogledajte kako se vatreni zabavljaju u slobodno vrijeme

Utakmica će imati humanitarni karakter i sav prihod bit će uplaćen "Rooney Foundation" koja ima za cilj poboljšati život siromašne djece. Još nije poznato hoće li napadač DC Uniteda započeti od prve minute ili će u igru ući tijekom utakmice.

- Mislim da je to nebitno. Zahvaljujem se izborniku Garethu Southgateu i FA-u što su me pozvali da još jednom nastupim za reprezentaciji i što pomažu radu fondacije - dodao je bivši napadač Manchester Uniteda i Evertona.

Rooney je u dresu Gordog Albiona upisao 120 nastupa i postigao rekordna 53 gola. 

- Igranje za Englesku je bila najveća čast u mojoj karijeri. Utakmica protiv SAD će posebna jer sada igram u Americi - dodao je 33-godišnji napadač koji je za englesku vrstu nastupio na tri svjetska prvenstva i tri europska prvenstva.

Tri dana nakon utakmice protiv SAD, engleska vrsta će na Wembleyju igrati protiv Hrvatske u susretu posljednjeg kola skupine 4 Lige A Lige nacija.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije