Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ALEX FERGUSON

''Rooney će biti dobro sljedeći tjedan''

'Manchester United\'s Wayne Rooney wipes his face as he leaves the pitch at half-time during their Champions League quarter-final second leg soccer match against Bayern Munich at Old Trafford in Manch
'NIGEL RODDIS'
08.04.2010.
u 08:46

Alex Ferguson, koji je u uzvratnom četvrtfinalnom dvoboju Lige prvaka protiv Bayerna iznenađujuće postavio svog udarnog igrača i napadača Waynea Rooneyja od prve minute, vjeruje da će ovaj već sljedećeg tjedna biti opet spreman za igru.

Rooney je u prvoj utakmici na Allianz Areni, u kojoj je bio strijelac već u 2. minuti, ali je Bayern na kraju slavio s 2-1, ozlijedio desni gležanj i pretpostavljalo se da će pauzirati tri do četiri tjedna te sigurno propustiti uzvrat na Old Traffordu.

Iako se Rooney jako brzo oporavljao od ozljede, engleski su novinari špekulirali da bi eventualno mogao ući s klupe u igru. Čak je i Ferguson dan uoči utakmice najavio da Rooney sigurno neće igrati od početka...

- Možda me nagovori da ga stavim na klupu.

Budući da je Rooney ipak zaigrao od prve minute, može se pretpostaviti da je to bila samo pila naopako iskusnog škotskog trenera. Iako je United vodio sa 3-0 u uzvratnoj utakmici, Rooneyjev doprinos tom vodstvu nije bio naročit. Najbolji strijelac Manchestera ove sezone sa 34 pogotka osjetio je početkom drugog poluvremena da se stanje njegove ozljede pogoršalo, pa je u 55. minuti bio zamijenjen.

Na kraju je Manchester United pobijedio s nedovoljnih 3-2, pa je zbog jednog pogotka u gostima više u polufinale prošao Bayern.

- Odlučili smo riskirati s Rooneyjem. Sutra ćemo provjeriti stanje njegove ozljede, ali ne vjerujem da je u pitanju nešto ozbiljno. Siguran sam da će već sljedećeg tjedna Rooney biti dobro – poručio je Ferguson.

Bayern na Lyon bez Van Bommela i Badstubera

U prvoj utakmici polufinala Lige prvaka između Bayerna i Lyona (20. travanj) münchenska će momčad biti lišena pomoći kapetana Marka van Bommela i Holgera Badstubera...

Obojica su zaradila javne opomene na Old Traffordu u srijedu, što su im treći žuti kartoni u natjecanju zbog čega će morati pauzirati jednu utakmicu.

Hrvatski nogometni reprezentativac Danijel Pranjić mora se paziti na toj utakmici, budući da je do sada opomenut u dva navrata.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije