Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREPUCAVANJE

Ronaldove izjave podigle prašinu, evo kako su mu odgovorili iz Reala

Cristiano Ronaldo
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
11.12.2018.
u 17:47

- Skromnost je vrlina velikih. Real Madrid je veliki, a skromnost je demonstrirao. Cristiano Ronaldo je dio povijesti ovog kluba, ali ne može osuđivati bilo koga - poručio je Solari

Ovo je najbolja grupa igrača uz koju sam dosad igrao. Mi u Juventusu smo prava momčad, nije to ovdje kao u nekim drugim klubovima u kojima se pojedinci osjećaju boljima od ostalih. Ovdje su svi ponizni. Primjerice, ako Mandžukić i Dybala ne zabiju, svejedno su sretni i nasmiješeni. To je prelijepo.

Rekao je to jučer napadač Juventusa Cristiano Ronaldo koji je tako kritizirao svoj bivši klub Real Madrid. Portugalčeva izjava izazvala je puno reakcija u španjolskim medijima koji se pitaju zašto to nije govorio dok je bio na Santiago Bernabeu, a ne sada kada je promijenio dres.

A izravan odgovor Ronaldu stigao je od trenera Reala Santiaga Solarija.

- Skromnost je vrlina velikih. Real Madrid je veliki, a skromnost je demonstrirao. Cristiano Ronaldo je dio povijesti ovog kluba, ali ne može osuđivati bilo koga, niti njegove emocije vrijede više od klupskih. On je otišao, ali imamo Garetha Balea i borit ćemo se za titulu - rekao je argentinski trener.

>> Pogledajte karijeru Luke Modrića

Komentara 9

PR
prajdali100
18:49 11.12.2018.

Ronaldo je veliki igrač jedan od najvećih.Ali brate narcisoidan je do bola, tašt i ohol.Šteta.

Avatar poljicanin
poljicanin
18:56 11.12.2018.

I s njim su bili u devet godina samo dvaput prvaci Španjolske...

KU
kupatilo
02:30 12.12.2018.

nije ni bio toliko dobar koliko je cjela ekipa radila za njega.Dobar je bio ali ne toliko i nikad kao Mesi koji pola toga napravi sam za sebe ili druge.To od Ronalda nisam vidio i zato Real nikad nije prvak Spanjolske.A nece biti ni ove godine jel nisu nista kupovali i dok neode Benzema koji pojma nema nece ni biti prvaci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije