Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROPALI PLANOVI

Ronaldo zbog menadžera ne smije poslušati majku: Zato joj neće ispuniti želju...

ARE, Globe Soccer Award 2019
EXPA/PIXSELL
15.05.2021.
u 15:00

Prije nekoliko dana Ronaldova majka Dolores je kazala kako će ga nagovoriti na povratak u Sporting čiji je dres nosio do 2003. kada je za 19 milijuna eura prešao u Manchester United.

Cristiano Ronaldo se ovoga ljeta neće vratiti u Sporting, rekao je njegov agent Jorge Mendes nakon što je majka napadača Juventusa Dolores Aveiro kazala kako će CR7 iduće sezone igrati na stadionu Jose Alvalade.

- Cristiano je ponosan na Sporting koji je osvojio prvenstvo, što je i javno pokazao - rekao je Mendes za portugalski list Record.

- Ali u ovom trenutku njegovi planovi nisu vezani za Portugal - dodao je njegov agent.

Prije nekoliko dana Ronaldova majka Dolores je kazala kako će ga nagovoriti na povratak u Sporting čiji je dres nosio do 2003. kada je za 19 milijuna eura prešao u Manchester United.

- Razgovarat ću s njim i uvjeriti ga da se vrati u Sporting, sljedeće godine igrat će na stadionu Alvalade - izjavila je za portugalsku televiziju.

Ronaldo ima još godinu dana ugovora s Juventusom, a nagađa se kako bi mogao napustiti klub, ako "Stara dama" ne izbori plasman u Ligu prvaka.

Juve je trenutačno na petom mjestu sa 72 boda, bod manje od četvrtoplasiranog Napolija. Milan i Atalanta imaju po 75 bodova, a na vrhu je novi prvak Inter sa 88 bodova.

Upravo će protiv Intera u subotu Juventus igrati u Torinu.

Portugalac je ove sezone u dresu Juventusa zaigrao 32 puta, zabio je 28 golova i upisao dvije asistencije.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije